Style

Ljubav

Mesečni horoskop za decembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pogledajte mesečni horoskop za decembar 2022. godine, drugi deo, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba! Imamo sliku neusklađenosti između želja i realizacije. Imamo sliku raskoraka u odnosima bilo kog tipa, imamo sliku nedoumica, sumnji, tajni, neizvesnosti. Imamo sliku raštrkanosti i razuđenosti,  misli se sudaraju u glavi, a dela teško ostvaruju… makar ne iz prvog pokušaja.

Mesečni horoskop za decembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:


VAGA

Ljubav

Ukoliko ste ostavili iza sebe neku ljubavnu priču koja je bila burna i protkana jakim strastima, iste te strasti sada mogu pomoći da se odnos obnovi. Generalno gledano – prva polovina decembra slobodnim Vagama jača želje i odnosi u koje uđete tokom ovog perioda biće u velikom broju slučajeva kratkotrajni i više će ličiti na avanturu ili kombinaciju. Mali broj započetih priča imaće trajnost i stabilnost. Drugi deo meseca donosi vam energiju koja vama baš i ne prija – biće ljubavnih šansi i tada, ali će za vaš ukus sve ići suviše sporo, suvoparno. U tom su periodu aktuelne varnice preko društvenih mreža. Zauzete Vage ulaze u decembar pod nešto lošijom energijom i sa puno tenzije, nesuglasica. Ovo se može prevazići, ali će biti potrebno da oboje ozbiljno poradite na temama zbog kojih je do ovoga uopšte i došlo.

Posao

Komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti jednostavna u prvoj polovini meseca. Mnogo žurbe, napetosti, prebacivanja krivice i odgovornosti zbog grešaka jedni na druge. Ukoliko ste u procesu pregovora ili pokretanja bitnijeg dogovora – računajte na prepreke i odlaganja. Drugi deo meseca pogoduje onima koji se bave privatnim poslom i oni mogu ostvariti solidne poslovne rezultate. Ostali – bićete posvećeniji i odgovorniji nego u prvoj polovini decembra, ali ne baš u potpunosti zadovoljni.

Zdravlje

Prva polovina meseca može doneti naglašene respiratorne infekcije, virusne i bakteriološke upale, a bićete skloni i povredama. Savetuje vam se da ozbiljnije poradite na odmoru i na imunitetu.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

I dok se partnerska planeta Venera i vaša Mars „sudaraju“ kroz aspekt opozicije tokom prve dekade Meseca – slobodnim Škorpijama se događaju čudna ljubavna dešavanja. Neke će se osobe pronaći za kratak tren u strasti, a onda odvojiti. Neke će se osobe vratiti jedna drugoj (za koliko dugo, i da li uopšte za iole duže – videćemo). Između nekih će bljesnuti varnice i izgledaće kao da je to samo afera….a onda će ih Saturn spojiti da traju. I tako – burna prva dekada…a nakon nje – Škorpije ulaze u period komunikacije, poznanstava, dešavanja, akcije – najpre suprotnog pola prema njima. I do kraja meseca se mogu pokrenuti neke zaista interesantne priče. Što se tiče zauzetih – gledajte da ne pokidate svaki živac jedno drugom u prvih desetak dana decembra. I gledajte da se ne odvojite. Jer, u ostatku meseca je mir.

Posao

U prvoj polovini meseca neki vid haotičnosti po pitanju finansija. Novac dolazi, novac odlazi, novca ima, novca nema. Kao da će vam novac samo prolaziti kroz ruke i malo se i retko zadržavati. Vi ćete biti fokusirani na zarade, pa ćete verovatno kasniti ili praviti greške i propuste. Od ulaska u drugu dekadu izgledaće kao da stvari idu na bolje. Vi ste organizovaniji, aktivniji i posla ima. Treća dekada decembra može doneti čak početke solidnih saradnji ili makar dogovore koji će se realizovati do proleća 2023-e.

Zdravlje

U prvoj dekadi meseca ste energetski i što se imuniteta tiče znatno osetljivi i slabi. Možete imati probleme sa ishranom, sa spavanjem, sa respiratornim sistemom, upalama, infekcijama.

 

STRELAC

Ljubav

Slobodnima sa jedne strane prija pojačana aktivnost udvarača prema njima, ali sa druge – vi biste radije jednog, ali vrednog. Taj „jedan“ može biti neko iz vaše prošlosti ili pak neko na koga ste „bacili oko“. Baš sa tom osobom može doći prvo do početka, a onda i razvoja komunikacije u smeru koji miriše na nešto što bi moglo vredeti. Prva dekada meseca je odlična za pokretanje, ali ni ostatak decembra nije za baciti. Neki od vas preko posla, prijatelja ili pak društvenih mreža mogu tokom druge dekade meseca ostvariti baš interesantno poznanstvo koje će ih pokrenuti. Što se tiče zauzetih – prva dekada ne ide na ruku vašem odnosu. Kod nekih parova će biti češćih rasprava – oko članova porodice, finansija, pa i sumnji i nepoverenja. Treba voditi računa da u ovom periodu ne dođe do preseka i odvajanja. Komunicirajte.

Posao

Ni poslovno prva dekada meseca ne donosi lakoću i mirno funkcionisanje. Može dolaziti do tenzije u radnom okruženju, sa kolegama i saradnicima a lako je moguće da neki odnosi u ovom periodu budu i prekinuti. Od ulaska u drugu dekadu meseca stanje vaših finansija će se poboljšati, a mogući su i neočekivani prilivi, kao i povećanje nadoknade za rad. Poslovno – uspevaćete bolje da se organizujete, bićete efikasniji a moguće su i pozitivne promene i nove poslovne prilike.

Zdravlje

Mogući su problemi sa glavoboljama, spavanjem, a respiratorni sistem će biti osetljiv u prvoj polovini meseca. Takođe – pokušajte da promenite neke navike kada je ishrana u pitanju.

 
JARAC

Ljubav

Ljubavne prilike koje se javljaju tokom prve dekade meseca, koliko god delovale primamljivo – možda i nisu za vas. Pogotovo ako je to nešto što ima bilo kakvu primesu tajnih ili nedefinisanih priča. Sačekajte vi ulazak Venere u vaš znak i njene aspekte od 10-og decembra – ove pozicije planeta već ukazuju na ozbiljniju, stabilniju osobu i samim tim – na zrele ljubavne početke. Naročito je period polovinom i krajem meseca odličan da se započne nešto što bi zaista bilo vredno truda. Zauzeti Jarčevi – sve što je tajno i prikriveno, sve što donosi nepoverenje i sumnju – može dovesti do problema u odnosu između partnera i vas tokom prve dekade meseca. Razrešite nejasnoće koje postoje i pokušajte da budete što otvoreniji jedno prema drugom. Ostatak decembra može biti miran i stabilan u ljubavi za vas.

Posao

Nemogućnost da na pravi način pristupite svojim obavezama – zbog raštrkanih misli, nefokusiranosti, briga – može tokom prve dekade decembra dovesti do grešaka i propusta sa vaše strane, ali i do lošijeg odnosa sa saradnicima. Od 6-og decembra i ulaska Merkura u vaš znak moći ćete zrelije i odgovornije da funkcionišete, mada će se tenzija u kolegijalnom okruženju zadržati skoro do polovine meseca. Neke lepe vesti ili ponude dolaze vam otprilike polovinom decembra. Moguće je i poboljšanje finansija.

Zdravlje

Najviše tokom prve dekade, ali moguće čak i do polovine meseca – bićete osetljivi i podložni prehladama, virozama, vaš organizam će biti pod stresom. Odmarajte, posvetite vreme sebi.

 

VODOLIJA

Ljubav

Postojaće situacije koje vam smetaju, raskoraci u komunikaciji i dogovorima, to da i partner i vi lako planete i unesete nemir u odnos – ali vas dvoje ćete to uspevati da rešite. Nemiran period traje do kraja prve dekade meseca, ali sa druge strane gledano – to je istovremeno period u kojem će strasti jako funkcionisati između vas dvoje, u kojem ćete često biti u pokretu i zajedničkim aktivnostima. Od ulaska u drugu dekadu pa do kraja meseca traje vam mirniji, ali i statičniji period. Oboje ćete više biti okrenuti svojim prioritetima – poslu i zaradi. Što se tiče slobodnih – koristite prvu polovinu meseca za uživanje, zabavu, provod. Nosi vas dobra energija i biće lako privući nove osobe u život, a isto tako lako će biti i obnoviti one odnose koje želite. Ostatak meseca uglavnom miran, sem šansi za tajne ljubavne veze.

Posao

Dosta nervoze i stresa je povezano sa poslom, ali i sa ljudima sa kojima sarađujete – najpre u prvoj polovini decembra. Biće previše žurbe i promena u planovima – mada ćete uspevati da se snađete i sve obavite na vreme. Ostatak meseca donosi mirnije funkcionisanje, ali i ozbiljan rad na pokretanju planova o kojima već neko vreme razmišljate. U polje akcije Jupiter ulazi ponovo početkom treće dekade – ali će prave poslovne aktivnosti za vas krenuti tek nakon novogodišnjih praznika. Do tada – odmarajte.

Zdravlje

Stres koji se provlači kroz prvu polovinu decembra može vam doneti osetljivost. Zato je neophodno da drugi deo meseca više iskoristite za odmor, dobre navike i što više fizičke aktivnosti.

 

RIBE

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, bilo bi dobro da se tokom prve dekade meseca ne zalećete u ljubavne priče. Jer, sve ono što izgleda kao odlično, primamljivo, baš stvoreno za vas – može se brzo pokazati kao prazna priča i razočarenje. Moguće su i tajne priče. Drugi deo decembra je neuporedivo povoljniji za ljubavne početke – osobe koje vam tada dolaze u život mogu se pokazati kao pravi odabir za vas. Zauzete Ribe – izrazito nepovoljna prva dekada meseca, a ukoliko ne rešite situacije tada na pravi način – nemiri se mogu protegnuti i na veći deo decembra. Rešavajte porodične situacije na vreme. Ukoliko postoji sukob zbog neke vrste ljubomore, neiskrenosti, tajni – razmislite kako ćete ovo srediti sa partnerom. Kod nekih parova postoji i mogućnost prekida. Sve se može srediti, ukoliko postoji obostrana volja.

Posao

Nemir i tenzija u poslovnom segmentu mogu biti podstaknuti žurbom, nesporazumima, promenama u planovima, odlaganjima bitnih dešavanja, papirološkim otežanjima, neproverenim informacijama ili pak vi i saradnici nećete umeti da pronađete zajednički jezik. Ovaj tenzični period može potrajati sve do polovine meseca. Ostatak perioda donosi stabilnije funkcionisanje i okretanje situacije u vašu korist. Moguće su pozitivne promene, lepe vesti, unapređenja i definitivno poboljšanje stanja finansija.

Zdravlje

Bićete pod naglašenim stresom do polovine decembra, što će doprineti osetljivosti imuniteta. Drugi deo meseca donosi stabilno zdravlje.
 

Mesečni horoskop za decembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>