Zdravlje

Ljubav

Omiljeni doručak Dženifer Aniston! Mnogi ga konzumiraju kako bi sačuvali vitku figuru!

Omiljeni doručak Dženifer Aniston garantuje sitost celo jutro, a osim toga mnogi ga konzumiraju kako bi sačuvali vitku figuru...

Omiljeni doručak Dženifer Aniston! Mnogi ga konzumiraju kako bi sačuvali vitku figuru! Screenshoot/Instagram


Mnogi ljudi izbegavaju doručak za koji se veruje da je jedan od najvažnijih obraka tokom dana. Ipak, postoje i oni koji nikada ne preskaču doručak, ali se žale da brže ogladne, te da ne mogu da izdrže do ručka. Dženifer Aniston otkrila je za Elle moćan trik i doručak koji je drži sitom celo jutro.

"Kada se probudim, popijem čašu mlake vode s limunom i zatim napravim šejk ili pojedem avokado s jajima i dodam malo kokosovog ulja. A ponekad u ovsenu kažu umešam belance", rekla je glumica.

Dženifer je objasnila da ju je moćnom triku naučio bivši suprug, koji joj je objasnio da ovsena kaša sa belancem osigurava mnoge prednosti na početku dana.

"On me je naučio da tako dobijem dodatnu dozu proteina. Malo pre je zobena kaša skuvana, umešam belance i ono daje penastu teksturu jelu, a i ukusno je", objasnila je.


Poznato je da mnogi koji žele da održe i sačuvaju figuru, za doručak obično biraju ovsenu kašu budući da je lagana za probavu. Ovsene pahuljice osiguravaju složene ugljenohidrate koji su potrebni mozgu za buđenje.

Takođe, ovsena kaša puna je vlakana koja osiguravaju osećaj sitosti, a poznato je i da su vlakna preporučljiva za dobru probavu. Dodatno, zob će organizmu osigurati određene količine cinka, što znači da će i imunitet biti bolji.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>