Ostalo

Smeno

Podrži srpske Orlove pomoću zvaničnog Viber objektiva Fudbalskog saveza Srbije!

FSS lansirao zvanični Viber objektiv za navijače! Podrži srpske Orlove pomoću zvaničnog Viber objektiva Fudbalskog saveza Srbije!

Podrži srpske Orlove pomoću zvaničnog Viber objektiva Fudbalskog saveza Srbije! Foto: Promo

Srpski “Orlovi” nikada nisu izgledali bolje na terenu, ali sada odlično izgledaju i u digitalnom svetu! Sada će svi pravi fanovi moći da pokažu svoju strastvenu podršku timu pomoću specijalno kreiranog zvaničnog FSS Viber objektiva “Idemooo Srbija”, koji je od danas dostupan svim Viber korisnicima! Obucite dres reprezentacije Srbije, zauzmite navijačku pozu, podelite ovaj jedinstveni objektiv sa prijateljima i porodicom, da i njih zahvati fudbalska groznica.Kako pronaći objektiv i napraviti svoje fotografije ili snimke pomoću njega? 

Lako - idite na aplikaciju za kameru u Viberu, odaberite ga među ponuđenim objektivima u donjem delu ekrana, zauzmite pozu u dresu reprezentacije Srbije – i podelite sa prijateljima da ih impresionirate, te ih pozovite da naprave sopstvene slike.Ili kliknite OVDE i otići ćete direktno na FSS objektiv.

Pogledajte kako vam dobro stoje srpske fudbalske boje, na kul način pokažite ljubav Piksiju i njegovim momcima – ko zna, možda jednom i vi budete sa njima na terenu.

Napred Orlovi, i digitalna Srbija je uz vas!

NAPOMENA : Link radi na mobilnom telefonu, ne na desktopu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>