Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 21. novembra do 27. novembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

Apetiti jesu pojačani jer ste u periodu ne kada ne možete, već kada ne želite da ih kontrolišete. Potreba za jačim, punijim ukusima i začinjenijom hranom.

Ljubav

O, kako će nam se zauzete Vagice pokrenuti, živnuti, procvetati – partner će vas samo jednim delom pratiti jer sada će biti teško uhvatiti korak sa vama. Uglavnom ćete vas dvoje uspevati da se razumete i sporazumete, a i strasti će bljesnuti. Jedino na šta bih vam skrenula pažnju jeste potencijal da u tim svojim procvetavanjima i pokretanjima – uđete u neki, vama simpatičan flertić….E sad, ako je samo flertić, to i neće biti tako strašno – problem u narednom periodu može nastati ako vas taj flertić malo više ponese…i partner počne da sumnja. Slobodne Vage –  ma uživajte, provodite se, zabavite!

Posao

U polju komunikacije, dogovora, kontakata, sastanaka, kratkih putovanja nalaze se Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec. Reklo bi se da će Vage u narednom periodu otvoriti sto i jedan poslovni „front“, biti vrlo poslovno aktivne, ali i uspešne. Ne samo to, od ovog perioda možete pokretati i svoja kreativna i idejna rešenja, lepo ćete se razumeti i još lepše dogovarati sa drugima. A umećete da u svim tim dogovorima izvučete za sebe i finu materijalnu korist. Da, biće malo trčanja i žurbe – ali to vam sada prija

Zdravlje

Bolje se osećate. Ukoliko je bilo zdravstvenih problema, oni popuštaju.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Naglašena je potreba za jačom, kaloričnijom hranom i za više začina. Takođe, potreba za slatkišima jeste pojačana. Pokušajte da kontrolišete apetite, jer se ovo prvenstveno može odraziti na vašu kilažu.

Ljubav

Mars, vladar vašeg znaka – ostavlja polako iza sebe kvadratni aspekt sa Neptunom – neke magle, rasplinutosti, sumnje, neizvesnosti, nedoumice koje se vezuju za odnos sa partnerom počinju da nestaju i da se sklanjaju od vas. Mogli bismo da kažemo da vam, makar na neko vreme – ide predah, trenutak i period u kojem treba oboje da se potrudite da rešite sve potencijalne nedoumice. Takođe – dobar momenat za ozbiljnije poteze i promene u odnosu.Sada je momenat da „zbijete redove“ i povežete se – jer to možete. Slobodne Škorpije – neki kontakti, simpatije, priče – sada mogu krenuti u dobrom pravcu.

Posao

Venera, Merkur, Sunce a tokom nedelje i mlad Mesec – sve se to smestilo u vaše polje finansija, zarada, onoga što vam je vredno. Sada jasnije vidite neke situacije i umete da povučete prave poteze, umete da prepoznate ponude i saradnje koje su povoljne po vas, umete da pokrenete dešavanja u pravom smeru. A sve se to hoće pozitivno odraziti na stanje u vašem novčaniku. Doduše, biće i troškova, ali imaćete meru – za divno čudo. Period je povoljan da ostvarujete svoje planove i širite poslovni uticaj.

Zdravlje

Popuštanje zdravstvenih tegoba.

 

STRELAC

Hrana

Promene u načinu ishrane mogu poboljšati vašu vitalnost i učiniti da se bolje osećate. Svesni ste da preterujete sa nekim namirnicama (naročito slatkišima), ali vam je teško da se uvedete u red.

Ljubav

Venera, Merkur, Sunce, mlad Mesec u vašem znaku. A sve to u lepom kontaktu sa Saturnom koji daje podršku pravim emocijama, pravim razgovorima, pravim partnerskim temama i potezima. Ali naglasak je na „pravo, vredno, ono što može trajati“. Jer – Jupiter iz polja prošlosti i retrogradni Mars iz polja partnerstava nisu na strani onih odnosa u kojima je mnogo toga nedorečenog, sakrivenog, gurnutog pod tepih, neispričanog, uslovljavajućeg. Da li je vaš odnos sa partnerom pravi ili ne – pokazaće period od narednih par nedelja. Slobodni – zabavite se, vaša harizmatičnost i šarm su tu, a ljubavnih prilika će biti.

Posao

Ozbiljni projekti i planovi, prave ideje, dobro promišljeni poslovni potezi – ukoliko na ovaj način funkcionišete, nemate razloga za brigu. Ostvarićete u kratkom roku svoje namere i težnje. Takođe, one saradnje i poslovni kontakti koji treba da se razvijaju i prate vas na dalje – sada će se dodatno stabilizovati i krenuće se u ozbiljne, isplative i trajne priče. S druge strane, neki saradnički ili poslovni kontakti pokazuju ozbiljnije „bagove“ i donose vam štetu. Vrlo je izvesno da će do nekih preseka doći.

Zdravlje

Prilično stabilan zdravstveni period, sem manjih respiratornih problema.

 

JARAC

Hrana

Niste se još uvek uveli u red kada su navike u ishrani u pitanju. I dalje imate pojačanu sklonost ka brzoj hrani i grickalicama ili vam je pak apetit vrlo promenljiv.

Ljubav

Lepo su se posložile planete prema vladaru vašeg znaka – možda u ljubavi ne dobijate baš sve ono što biste želeli, ali dobijate ono što vam je potrebno. Partner je spreman da nešto promeni kod sebe, da vašem odnosu ili vama pristupi na drugačiji način. Uspevaćete da se uklopite i razumete, možda i da više vremena provedete zajedno. S druge strane – neki od vas mogu sada biti pred iskušenjem ulaska u tajni flert, tajnu priču, tajnu romansu. Sve što je tajno lako može postati javno – razmišljajte o tome. Slobodni – neka forma mira spustiće se na vašu dušu. Kod nekih – uživanje u svojoj slobodi i opušteni kontakti sa prijateljima. Kod drugih – znaćete šta želite a na šta više ne možete da pristanete kada je ljubav u pitanju

Posao

Na posao ćete biti baš fokusirani. Raduje vas što će neka pitanja, poslovi ili kontakti – biti rešeni ili pak pokrenuti tokom ove nedelje. Nekima od vas biće ponuđen projekat ili saradnja koja uključuje mnogo komunikacije, sastanaka, možda i poslovnih putovanja – razmislite da li ovaj tip obaveza možete da „iznesete“. Generalno – veliki broj obaveza na dnevnom nivou vas opterećuje, pogotovo što imate dosta zaostataka i nerešene papirologije. Čistite ovo polako, sada to možete. Finansijski lakši period.

Zdravlje

Polako izlazite iz nepovoljnog zdravstvenog perioda. Redovne kontrole hroničnim bolesnicima.

 

VODOLIJA

Hrana

Na kvalitet i redovnost ishrane i dalje utiču spoljni faktori, ali i vaše promenljivo raspoloženje. Veća zastupljenost slatkiša, mesnih prerađevina i grickalica. Pokušajte da se malo uvedete u red.

Ljubav

Posle izuzetno napornih nedelja koje su iza vas (neka partnerstva su u proteklom periodu prekinuta ili su pak pretrpela ozbiljnije potrese) – izgleda kao da je sve došlo na svoje mesto. Ne samo da se situacija sa voljenom osobom sređuje, već kreće jednim pozitivnim i aktivnim pravcem. Neke zaboravljene strasti ponovo će proraditi, emocije će se pokrenuti a vas dvoje očekuje živost i dobro zajednički provedeno vreme. Slobodne Vodolije. Mars u retrogradnom hodu iz polja ljubavi vas dotiče, Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec bude. Vreme je da se uživa u ljubavi. Bile one glanc nove ili pak stare – dobrodošle!

Posao

Što bi se reklo – ko čeka, dočeka. A vi ste se sa Saturnom u svom znaku lepo načekali. I evo prilika koje se otvaraju pred vama, a evo i rešavanja onoga što je dugo stajalo zakočeno ili blokirano. Pred Vodolijama se paralelno otvaraju novi i stari poslovni pravci – nekome da prihvati šansu i krene drugačijim putem, a nekome da potvrdi svoju stabilnost i dobije određene poslovne ili finansijske beneficije. Dobar period da se organizujete i krenete pravcem koji priželjkujete. Finansijski ste solidno, i pored troškova.

Zdravlje

Bolje se osećate nego u proteklom periodu. Razmislite da promenite nešto u načinu ishrane.

 

RIBE

Hrana

Promene u načinu ishrane su neophodne. Razmislite koliko su vaši obroci redovni, kao i da li konzumirate adekvatne namirnice. Prijaće vam u ovoj sedmici riba, piletina, ćuretina, povrće.

Ljubav

Neka forma raskoraka se javlja kod vas – ono što želite i ono što morate ne uspevaju da se uklope. Nema nekih većih tenzija između partnera i vas, ali nema ni onog sklada, razumevanja i uživanja koji su vama potrebni. Čak i ako imate zajedničke planove – i oni su raspršeni i treba vam dosta više truda i angažovanja da biste ih ostvarili. Čudan period – sve je na prvi pogled u redu, ali….nešto tu fali. No, vi se ne nervirate oko toga – iznenađujuće, ali imate mir u svojoj glavi. Slobodne Ribe – za tajne veze ovaj period je dušu dao. Za flertovanje takođe. Prijaće vam u svakom slučaju aktivnosti „udvarača“…

Posao

Stelijum planeta, kao i mlad Mesec u polju karijere mogu Ribama doneti prilike koje su čekali i priželjkivali. Neke od njih će biti moguće vrlo brzo realizovati jer ćete dobiti čvrste potvrde i brza dešavanja, u ovoj ili u narednoj nedelji. Nekima od vas slede novi poslovni počeci, nekima unapređenje, finansijske beneficije. Jupiter u vašem znaku u ovoj sedmici kreće direktnim hodom  i do kraja druge dekade decembra – moguće je napraviti ozbiljne pozitivne pomake.

Zdravlje

Preveliko trošenje i fizičke i mentalne energije. Osetljivi ste.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>