Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 21. novembra do 27. novembra 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Ishrana će biti nešto ujednačenija nego u proteklom periodu, ali još uvek ste vi u fazi kada nemate dovoljno vremena za redovne obroke ili se pak previše trošite energetski.

Ljubav

Slobodnim Ovnovima su sada moguće nove priče – nešto što kreće kroz lepu energiju, opuštenu i inspirativnu komunikaciju. No, koliko god vam se žurilo da nešto što pre pokrenete – ovo su priče koje treba pustiti da se razvijaju. Prevelika brzina može vas uvesti u isto tako brzo „hlađenje“. Ista je situacija i ako grabite za nečim što je tajno, zabranjeno….Što se tiče zauzetih – izgleda kao da se partner i vi vraćate jedno drugom na pravi način, energija i komunikacija između vas su bolji. Ipak, malo upozorenje – bilo bi dobro da ne krijete neke specijalno velike tajne jedno od drugog, jer će se one otkriti uskoro.

Posao

Vaše raspoloženje se popravlja, polako se sklanjaju neke nesigurnosti ili situacije koje su vas kočile. Venera, Merkur, mlad Mesec u znaku Strelca – daju vam priliku da kroz saradnje sa strancima, stranim firmama, državnim i javnim preduzećima ostvarite pomake, kao i da vaši poslovi dožive jedan vid ekspanzije, proširenja, kretanja na bolje. Neki dogovori ili pak pregovori idu ka svom uobličavanju – još uvek postoji bavljenje tehničkim detaljima i sitnijim stavkama – ali izgleda ćete ostvariti ono što želite.

Zdravlje

Period postepenog oporavka. Imunitet vam nije sjajan, ne testirajte ga previše.

 

BIK

Hrana

Uživaćete u dobrom zalogaju ovih dana, ali nećete preterivati niti će vaši hedonistički porivi biti u prvom planu. Jedina slabost je trenutno potreba za začinjenijom hranom.

Ljubav

Neko je evidentno zainteresovan za vas. Ili možda čak više osoba. Sad, koliko je to vama inspirativno – to je već drugo pitanje. Vrlo lako može da se dogodi da vam prija komunikacija sa nekim, ali da jednostavno niste sigurni da li želite nešto više od toga. Ako je tako – za sada flertujte, a za kasnije – videćemo. Zauzeti Bikovi trenutno imaju neki vid jednostavnije energije sa voljenom osobom. Nema drame, nema velike tenzije, funkcionišete dosta korektno. I verovatno je da će situacija tako ići i na dalje. Umećete da na pravi način pristupite jedno drugom, komunicirate, zajednički rešavate i planirate.

Posao

Sve što je vezano za finansije ide ka nekom poboljšavanju ili pak rešavanju situacija koje su vas opterećivale. Neke zakasnele isplate će se sada realizovati, a neki od vas mogu početi i pregovore oko povećanja finansijske nadoknade za rad. Vaša svakodnevica na poslu će biti jednostavnija nego u proteklom periodu. Jeste da vas čeka dosta razgovora i kontakata sa saradnicima, kao i povremeno rasplinjavanje u obavezama – ali vi ćete uspevati da pronađete puteve da budete zadovoljni.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet. Moguće prehlade.

 

BLIZANCI

Hrana

Promenljivi apetiti, koji će dosta zavisiti od vašeg raspoloženja. Pretrpavanje hranom ili pak odlazak u drugu krajnost i nemar prema ishrani mogu uticati na varenje i celokupno stanje organizma.

Ljubav

Mlad Mesec u polju partnerstava otvara pred vama jedan sladak (ali kratak) period u kojem će izgledati kao da je sve baš kako treba i pod konac u odnosu sa voljenom osobom. Voljena osoba i vi ćete umeti i da se povežete i da se dogovorite i da se dobro provedete i da napravite i ostvarite zajedničke planove. Partnerova energija je trenutno lepršavija od vaše – prepustite drugoj strani da vodi, a vi uživajte. Ukoliko ste slobodni – interesantnih prilika za vas ima. Putevi za ljubav jesu otvoreni i vi možete naglavačke zaroniti u neku priču koja na prvi pogled izgleda jako dobro. Da li je to tako, pokazaće vreme.

Posao

U nekom trenutku ćete shvatiti da ne možete da rešite neku poslovnu situaciju jer ili nemate prave informacije ili nemate prave osobe za dogovor. Ono što sada ne ide – pustite, ionako će opet doći na red vrlo brzo. Pored toga – itekako je moguće da ćete dobiti vrlo iteresantan poslovni predlog – nemojte se zaletati, sačekajte i razmislite malo – iako ovo izgleda obećavajuće, brzina vam neće ići na ruku. Od polovine sedmice počeće da se otvaraju prilike za konkretnija i stabilnija poslovna dešavanja.

Zdravlje

Nešto bolja zdravstvena situacija. Ipak, ne opuštajte se previše – i dalje ste prilično roviti.
 

Kolač od bundeve pun vitamina! Jača imunitet, dobar za varenje! (RECEPT) 

RAK

Hrana

Mlad Mesec u polju životnih navika jeste odličan trenutak da nešto promenite u svom načinu ishrane. A to sada zaista možete. Više povrća, voća, redovnija ishrana i što manje brze hrane, slatkiša.

Ljubav

U polju koje se vezuje za posao, za svakodnevicu, za neki vid usluga (odlazak kod frizera, lekara, u šoping) smestili su se Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec – bilo kakva ljubavna dešavanja, nova poznanstva ili flertovanja mogla bi da idu kroz neki od ovih segmenata. Iako sam početak ljubavnih dešavanja kroz ovo polje ne deluje obećavajuće – razvoj odnosa bi mogao ići prilično dobro. Što se tiče zauzetih Rakova – sada imate priliku  i da stabilizujete, ali i da razvijate vaše emotivne relacije. Ukoliko postoje neki problemi, sada je trenutak da se „spušta lopta“ i pronalazi pravo rešenje.

Posao

Lepe planetarne pozicije u polju poslovne svakodnevice i odnosa sa kolegama – otvaraju pred Rakovima vrlo korektan period. Komunikacija sa ljudima u poslovnom okruženju i sa saradnicima će krenuti na bolje, lakše će se dogovoriti i pristupiti obavezama. Takođe, od ovog vam perioda stoje jake šanse za dobre poslovne dogovore koji će biti isplativi i u kojima možete funkcionisati na duži rok. Idu vam nešto bolje finansijske prilike, ali sa druge strane – troškovi su haotični i izvlače vam pare iz džepa.

Zdravlje

Potrebno vam je više odmora, punjenja baterija. Imuni sistem vam je prilično oslabljen.

 

LAV

Hrana

Teško odolevate dobrom zalogaju ovih dana. No, ako ništa drugo – stvarno ćete češće biti u pokretu i fizički aktivni, pa je malo verovatno da ćete uspeti da nabacite koje kilce viška.

Ljubav

Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec u vašem polju dece, zabave, ljubavi i uživanja a sve to u protočnom aspektu sa Saturnom, vladarom polja partnerstava – obećava lavovskim emotivnim relacijama ne samo miran i stabilan, već i vrlo lep i emocijama ispunjen period. A oni koji hoće prinove – izvolite, poradite na tome jer je dobar trenutak za to. U svakom slučaju, posle jednog teškog perioda – partner i vi ulazite u neuporedivo lepšu fazu. A ukoliko ste slobodni – ove planetarne pozicije su obećavajuće. Samo nemojte da se „kačite“ za nekog slatkorečivog a zauzetog ili za „slobodnog strelca“ koji bi samo da se poigra.

Posao

Povoljne informacije, realizacija poslovnih prilika iz proteklog perioda, ali i nove šanse koje se otvaraju pred vama a koje ste možda izvesno vreme čekali i potajno ih priželjkivali. Lavovi su u izuzetno podsticajnom i kreativnom periodu, sa dobrim idejama ali i sa prisustvom osoba koje su spremne da ih saslušaju i protežiraju. Više pitanja koja su vam pravila problem ili vas opterećivala (dogovori, papirologija, kašnjenje nekih dozvola) u ovoj će nedelji biti zatvoreno uspešno.

Zdravlje

Korektna zdravstvena situacija. Hronični bolesnici – češće kontrole kod lekara.

 

DEVICA

Hrana

Ukoliko ne budete fizički aktivni i u pokretu – lako je moguće da će vam se bilo slatki, bilo slani zalogaji očas posla „zalepiti“ i doneti vam višak kilograma. Pokušajte da malo kontrolišete svoje apetite.

Ljubav

Sve će izgledati kao da je potaman i na svom mestu. Venera, Merkur, Sunce i mlad Mesec u polju doma i porodice zaista će nekim Devicama doneti popravljanje odnosa sa partnerom, lepa dešavanja i razloge za proslave u kući, sređivanje doma, kupovinu stambenog prostora ili pozitivna dešavanja kod članova porodice. No, ima i onih parova kod kojih će sklad biti samo trenutni privid, kratkotrajno zatišje pred buru. Ukoliko nešto treba rešavati ili pokrenuti bitna pitanja, uradite to sada – ne čekajte i sredite. Slobodne Device – možete biti prilično zaneseni nekim, ali da li je to realno ili samo iluzija – videće se ubrzo.

Posao

Ove planetarne pozicije najbolje su za one koji se bave privatnim poslom ili rade od kuće, jer vas očekuje više posla ali i bolja finansijska korist. Generalno gledano – nešto u vezi vaših poslovnih partnerstava ili saradnika vas pomalo muči – možda imate osećaj da neko nije u potpunosti iskren prema vama ili da vam prikriva bitne informacije. Ukoliko je bilo napetih momenata u odnosu sa kolegama – sada je dobar trenutak da se ovi odnosi srede i regulišu. Svoje obaveze ispunjavate lako i bez kašnjenja.

Zdravlje

Osetljiv imunitet. Mogućnost prehlada, viroza.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>