Style

Ljubav

Šta nam donosi subota i nedelja: Odlično vreme za lični rast!

Šta nam donosi ova subota i nedelja?! 19.11. donosi izuzetno konfuzan i psihološki težak aspekt, a nedelja 20.11. odlično vreme za poslovni i lični rast, putovanja u inostranstvo, obrazovanje, sport, veću okrenutost religiji, istraživanjima, finansijskim dobicima i osećanju većeg samopouzdanja i sigurnosti.

Šta nam donosi subota i nedelja: Odlično vreme za lični rast! Svet Plus






Subota, 19.11. donosi izuzetno konfuzan i psihološki težak aspekt izmedju retrogradnog Marsa iz znaka Blizanaca u kvadratu sa retrogradnim Neptunom koji je na snazi do 25.11. Sumnjičavost, psihološka osetljivost, paranoične misli, pad energije i osetljivost imuniteta, u povećanju ljubomora, rivalitet i neprijateljstva iz zasede. U povećanju veliki strahovi, ali i lenjost, apatija, povećanje krize zavisnika, posebna psihološka osetljivost mladih osoba. Budite oprezni sa ponudama koje dobijate, jer mogu biti lažne.! Distancirajte se od svega što vam stvara unutrašnji nemir ili napetost. 





Čuvajte energiju!

Ovaj aspekt može uticati na manipulacije, laži, podvale, izdaje i sklonost potpunoj magli ili zabuni u glavi.

U povećanju prevare, ali moralni i se..ualni problemi. Potrebno je uključiti maštu, ali neki svoj osećaj pred veće odluke, i bez brzine u svemu! U povećanju trovanja pa je preporuka opreznosti sa lekovima/ alkoholom! 

Pod ovim aspektima biće veoma teško zavisnicama, osobama koje trenutno prolaze kroz teže zdrastvene probleme, ali osobama koje pate od depresija ili nečeg većeg. Zbog psihološke loše energije u povećanju su samoubistva. U porastu poplave i sklonost nesporazumima, ali manjim gubicima. U kolektivnom smislu ovaj aspekt može doneti osećanje jedne magle i osećanje izgibljenosti.






Što se tiče aspekata Meseca, njegov  trigon sa Plutonom od ranih jutarnjih časova ipak može doneti snagu, jaču volju, i da   sebe zaposlite i budite produktivniji. Takodje sekstil sa Suncem može pozitivno uticati na raspoloženje, ali da je prepodne veoma dobro da odradite neki dodatni posao, napravite raspored za sledeću nedelju, zakažete neki pregled, obavite neke sitnje kupovine ili očistite dom/ kancelariju ili pokrenete učenje. Pozitivno vreme za vežbanje, dijete, kuvanje, i sitnije poslove koji traže vreme i strpljenje. Dogovori sa rodjacima mogu biti plodni. 

Opozicija Meseca i R Jupitera od 9:48am može doneti priličnu neorganizaciju i sklonost da se obavlja više poslova odjednom, ali da se preteruje. Može biti i nekog vida zavisti, rivaliteta, ali i usporenosti. Trebalo bi obratiti pažnju da sve zapisujete i pokušate da ne obećavate više nego što možete. U porastu očekivanja i oslanjanje na druge. Dosta osetljivo vreme za osobe koje imaju slabiju krvnu sliku, ali i osobe koje imaju problem sa holesterolom, reumom. 

Od 12h Mesec prelazi u vazdušni znak Vagu u kome će boraviti do ponedeljka popodnevnih časova.

Imamo energiju estetike, društvenih odnosa, ulepšavanja sa većim akcentom na ljubav u odnosu na prethodne dane kada smo morali da robujemo nekim obavezama. Posebno popodnevni časovi mogu biti pozitivni za kratkotrajna putovanja, važne sastanke, proslave, druženja ili upoznavanja. 






Od 18:55 Mesec i Merkur će se naći u sekstilu i doneti vedriju energiju, više akcije, žurbe, ali ipak i osećanje balansa i entuzijazma. Ovo može biti lakše vreme za potpisivanje papira, dogovore, odnos sa okruženjem, slanje emailova ili neke bitnije dogovore. Dispozitor Venera u znaku Strelca pa ovog vikenda donosi dosta senzacija, ali vesti u svetu. Ipak jedan od važnijih dogadjaja biće vezan za ljubitelje fudbala gde se priprema Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Mesec i Venera od 20:15 nose super energiju pa je preporuka da izadjete napolje, druzite se sa prijateljima jer ovaj vikend ipak traži da ne budete sami, i da se izadje iz neke zone komfora. Ovo može biti super vreme za regeneraciju, otkrivanje nečeg što vam prija, ali i za ljubav i prijatelje. Treba se opustiti i pokreniti vedrinu ostavljajući posao, brige oko finansija ili druge probleme po strani. 







Nedelja, 20.11. nosi trigon izmedju Sunca iz znaka Škorpije i retrogradnog Jupitera i ipak donosi zaštitu i srećne okolnosti, posebno ukoliko ste osetili prethodni aspekt. Odlično vreme za poslovni i lični rast, putovanja u inostranstvo, obrazovanje, sport, veću okrenutost religiji, istraživanjima, finansijskim dobicima i osećanju većeg samopouzdanja i sigurnosti. Nedelja je inače pozitivan dan za pomirenja, rešavanja sitnijih dnevnih aktivnosti, ali i odmor i punjenje baterija. Za one koji planiraju ipak važniji rad, mogućnost pozitivnhi preokreta. Dobri poslovi se ipak mogu praviti rpeko vikenda na javnim mestima i uz dobru hranu/ piće, kao i opuštenija ćaskanja. 

Glavni aspekt Meseca u nedelju je trigon sa Saturnom  donosi vreme stabilnosti, mira, poverenja, obnove, harmonične povezanosti sa starijim osobama, ali srećne okolnosti kroz disciplinu i ljubav. Vreme mudrih odluka i pozitivnih društvenih odnosa.

















 

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>