Zvezde Granda

Parovi

Transrodna Zvezda Granda progovorila o promeni pola!

Transrodna Zvezda Granda progovorila o promeni pola! Ova pevačica je rođena kao muškarac Alino Juhart u Mariboru, ali je još kao mala shvatila da je zapravo žena.

Transrodna Zvezda Granda progovorila o promeni pola! Screenshoot/Instagram





Transrodna takmičarka "Zvezda Granda" Alina (29) kaže da nikada ne izlazi iz cipela i haljina kojim je oduševljena, povremeno zaboravi da je bila muško i sada otkriva kako su njeni najbliži reagovali kada im je rekla da želi da promeni pol

Ova pevačica je rođena kao muškarac Alino Juhart u Mariboru, ali je još kao mala shvatila da je zapravo žena.




Alina se u subotu pojavila u najpopularnijem muzičkom takmičenju i odmah privukla pažnju gledalaca i članova žirija.

- Žene kad dođu kući, prvo izuju cipele, ali ja ne. U njima čistim, perem sudove, pevam, plešem... Još pre deset godina oblačila sam haljine i nosila ih po kući, ali sam tek pre četiri godine u Splitu izašla na ulicu u haljini. Tada sam procvetala i od tada ih ne skidam. Pantalone me ne zanimaju! - ispričala je Slovenka.





Transrodna pevačica je odmalena znala da je žensko, iako se rodila kao muškarac:

- Spoznala sam sebe još dok sam bila devojčica, ali to je proces koji traje. Nije to lak život. Dešava mi se da šetam ulicom, ljudi me ugledaju i vide žensku osobu, a zatim se iznenade kada čuju muški glas. Onda moram da im objašnjavam zbog čega je tako. Ponekad zaboravim da sam drugačija i da sam rođena kao muškarac, jer se osećam ženstveno.



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>