Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 14. novembra do 20. novembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


VAGA

Hrana

Apetiti će kod vas biti pojačani, pa za neko kratko vreme možete nabaciti koje kilce više. Ono što jeste dobro je da ste u periodu kada ste aktivni pa će taj višak brzo i otići.

Ljubav

Kada vaša vladarka Venera sredinom nedelje pređe u znak Strelca – osetićete priliv potpuno drugačije energije. Tereti će spasti sa vas, živnućete, udahnuti punim plućima i spremiti se za period koji je baš po vašoj meri – energičan, sa puno akcije, kontakata, susreta, dešavanja. Venera hita u dobar kontakt sa Saturnom u vašem polju zabave i ljubavi – pa je ovo itekako vreme da se nešto fino, a u isto vreme ozbiljno i trajno – dogodi. Prema tome, drage slobodne Vage – spremite se da osvajate i budete osvojene. Bolji je period i pred zauzetima – lakše i lepše ćete funkcionisati sa voljenom osobom.

Posao

U prvoj polovini nedelje Vage itekako mogu ugovoriti i ostvariti vrlo ozbiljne poslovne projekte. Nekima od vas će se pojačati finansijski deo, neko će promeniti radno mesto, neko će ugovoriti baš pravu saradnju i napraviti isplativ dogovor. A od polovine nedelje – lepršate, pričate, ostvarujete kontakte, komunicirate sa ozbiljnim poslovnim ljudima. Pozitivna dešavanja i preokreti (neke ste očekivali i nadali im se) obradovaće vas i pokrenuti. Nekima od vas otvoriće se i poslovna putovanja i inostranstvo.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ova vam je sedmica rezervisana za dobru i jaku klopu u kojoj ćete uživati. Sad, koliko će to uticati na vašu kilažu, pitanje je a povremeno možete imati i probleme sa varenjem.

Ljubav

Venera, Merkur i Sunce iz vašeg znaka ostvaruju dobar kontakt sa Jupiterom, vladarem polja ljubavi i zabave. Za one koji su zauzeti – evo prilike da se popravi ako se nešto pokarambasilo, da se kroz priču nađe rešenje i kompromis, da odnos krene dalje, da se situacije ispeglaju. Takođe – dobar je momenat i da se prave zajednički planovi, odnos podiže na viši nivo….pa je čak dobar trenutak i za prinove. Škorpije ukoliko ste slobodni – ova količina vodene energije zapljusnuće vas do srži – neke kroz obnovu komunikacije sa prošlošću, neke kroz nove priče koje će se otvoriti i koje će vam doneti ono što vam je potrebno.

Posao

Ono što će Škorpije definitivno obradovati jeste poboljšanje finansija. Jer, po tom pitanju ulazite u neuporedivo bogatiji period – neko će baš u ovoj sedmici napraviti poslovne poteze ili ostvariti saradnju, dobiti poslovni projekat – sve vrlo isplativo. Venera i Merkur od sredine nedelje ulaze u polje koje se vezuje baš za finansije – što nekima od vas može doneti i dodatni izvor prihoda, a svakako će vam u narednim nedeljama dobrano napuniti novčanike. Da, biće i troškova – ali ćete prodisati.

Zdravlje

Uglavnom stabilna zdravstvena situacija.

 

STRELAC

Hrana

Ulazite u period kada ćete stalno imati potrebu nešto da grickate – manje zato što ste gladni, a više zato što ste nervozni ili pak zato što ste u društvu. Pokušajte da slatkiše zamenite voćem.

Ljubav

Do polovine nedelje Strelčevi, bilo da su zauzeti ili slobodni – imaće prilike da na jednostavniji način reše nešto što ih opterećuje, a što se vezuje za prošlost. Slobodni na primer mogu ili pokrenuti ili pak staviti tačku na neku prošlu emotivnu bol. Zauzeti mogu dobiti odgovore na pitanja koja su ih opterećivala ili im donosila nemir. U svakom slučaju, rešenja će vam doći i koristite ih. A od polovine nedelje – Venera, pa za njom i Merkur – prelaze u vaš znak. Donose vam lakšu i lepšu energiju, trenutke opuštanja sa voljenom osobom ili ako ste slobodni – aktivnost, flertovanja, dešavanja koja vam itekako prijaju.

Posao

Neke nedoumice ćete uspeti da rešite do polovine sedmice i bićete više nego zadovoljni onim što ste postigli. Konačno ćete imati osećaj rasterećenja i da situacija kreće na bolje. U ovom periodu možete napraviti neke vrlo pozitivne pomake i dobiti podršku koja vam je potrebna, kao i šansu za vrlo kvalitetne i isplative poslovne saradnje, projekte, dogovore, odnose. Da, i dalje će biti nekih osoba koje će vam na sitno cepkati živce, ali obzirom na to kakva je energija sada prisutna kod vas – lako ćete to rešiti.

Zdravlje

Popravljanje zdravstvenog stanja, bolje raspoloženje.

 

Serija Bunar epizoda 4: Tajanstvena žena! (VIDEO)


 

JARAC

Hrana

Bilo bi dobro da pojačate ishranu a i ubacite više povrća, voća, naročito citrusa. Energetski ste u dosta zahtevnom periodu a ni imunitet vam trenutno nije baš najjača stavka.

Ljubav

Nije trenutak da ćutite po pitanjima ili situacijama koje vas muče, a vezuju se za voljenu osobu i vaš odnos. Komunikacija sada treba i mora biti način na koji ćete prvo pokrenuti, a onda i rešiti sve što vas eventualno opterećuje. I partner je više nego voljan i spreman za dogovor bilo koje vrste. Ukoliko ste nešto planirali zajedno – sada je vreme da to i ostvarujete. Ukoliko ste slobodni – može vam se iznenada otvoriti prilika da vidite, sretnete ili ostvarite kontakt sa nekim iz prošlosti. To ne mora striktno biti bivši partner, već može biti i stari poznanik, prijatelj – ko god da je, prijaće vam i pokrenuti vas.

Posao

Neke poslovne prilike, dogovori ili projekti koji su bili aktuelni pre par meseci a koji su se možda odložili, zakočili ili u tom trenutku niste uspeli da se dogovorite – sada će se ponovo otvoriti pred vama. I ovo bi sada itekako trebalo prihvatiti i napraviti dobar dil – jer će vam se itekako finansijski isplatiti. Takođe, sva papirološka i administrativna pitanja, dozvole – sa kojima ste imali problem, sada imaju šansu da budu uspešno rešena. Nešto vam se vraća što će vam značiti, odgovarati, čime ćete biti vrlo zadovoljni.

Zdravlje

Povrede, aktivacija hroničnih tegoba, prehlade i viroze.

 

VODOLIJA

Hrana

Neizbalansirana ishrana, neredovni obroci, slaba zastupljenost povrća i voća. Višak slatkiša, grickalica, brze hrane, gotovih obroka – svega onoga što možete u roku od par minuta spremiti i pojesti.

Ljubav

Ukoliko je u protekloj nedelji odnos sa partnerom bio na bilo koji način uzdrman – sada je trenutak da se ratne sekire zakopaju i krene ka primirju. Do polovine nedelje uz napore, ali i uz prisustvo dobre volje da se stvari srede – a od polovine nedelje mnogo lakše. Ako niste imali nekih većih problema, svakako će odnos sa voljenom osobom biti dobar ali ćete primetiti da mnogo jednostavnije funkcionišete, da se više smejete, da ste više aktivni i više vremena provodite jedno s drugim. Ukoliko ste slobodni – ulazak Venere i Merkura u znak Strelca pokrenuće vas i naravno – doneti prave ljubavne prilike za vas.

Posao

Ono što će obeležiti ovu sedmicu jeste sve što se vezuje za finansije. Jer, Vodolijama sledi baš po ovom pitanju poboljšanje – nekima kroz veće prilive, unapređenje, nekima kroz nove poslove, projekte i dogovore koji im donose jaču dobit. Ulazite takođe u period kada jedan deo vaših planova može biti realizovan. Došlo je vreme da napravite jedan mnogo jači, prodorniji i kvalitetniji poslovni pokret. Odnos sa nadređenima će se poboljšati, a sa njihove strane dolaze i novi, povoljni predlozi za vas.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Mogućnost prehlada, pojačan stres.

 

RIBE

Hrana

Apetit je promenljiva stavka kod vas ovih dana, a ni redovnošću i kvalitetom obroka nećete moći da se pohvalite. Uglavnom ćete jesti zbrda – zdola i češće nego inače posezati za brzom hranom, grickalicama.

Ljubav

Ako je komunikacija sa emotivnim partnerom u proteklom periodu bila zategnuta, na ivici rasprave, čudna (ili ako je pak došlo do većeg raskola između vas dvoje) – sada bi bio momenat da se stvari popravljaju, rešavaju, da dođe do ozbiljnih i iskrenih razgovora nakon kojih će sve krenuti nekim normalnijim tokom. Ukoliko ste lako prošli kroz protekli period – sada ćete dodatno uspeti da pokrenete bliskost između vas i ostvarite lepe zajedničke momente. Slobodne Ribe – divan trenutak za pokretanje nove ili obnovu stare ljubavne priče. Sa malo sreće – nešto što može potrajati i biti ozbiljno.

Posao

Vaši su planovi veliki, ali nisu neostvarivi. Naprotiv. Vrlo dobro će proći oni koji sarađuju sa inostranstvom ili pak rade u državnim i javnim ustanovama. Generalno gledano – period koji je iza vas vam je doneto mnogo obaveza ali i napetih situacija kojima ste morali da posvetite svoje vreme i pažnju. Sada je vreme da sve to naplatite – bilo kroz neki vid unapređenja, promene radnog mesta, poboljšanja po finansijskim pitanjima ili pak kroz ostvarenje jakih dogovora i saradničkih odnosa.

Zdravlje

Fizički i mentalno zahtevna nedelja je pred vama. Odmarajte se, hranite zdravo, spavajte dovoljno.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>