Zadruga

Parovi

Maja Marinković i Bilal staju na ludi kamen! Venčanje u 13 i 30 časova!

Maja Marinković i Bilal Brajlović danas staju na ludi kamen! Venčanje će se održati u 13 i 30 časova! Poslednje pripreme su u toku!

Maja Marinković i Bilal staju na ludi kamen! Venčanje u 13 i 30 časova! Screenshoot/pink
Nakon što je Bilal Brajlović zaprosio Maju Marinković u ''Zadruzi'', Veliki šef je odlučio da im pruži priliku da svoju ljubav krunišu brakom na velelepnom imanju, te je organizovao svadbu koju će gledaoci imati priliku da danas prate uživo na televiziji Pink s početkom u 13:30 časova.


Budući mladenci nisu krili svoju sreću, odabrali su svoje kumove i svatove, a onda je došlo do njihovog okršaja na momačkoj i devojačkoj večeri, koje su održane u četvrtak.

Međutim, oni će se uprkos svemu danas zavetovati jedno drugom na večnu ljubav na velelepnom imanju po svim narodnim običajima, nakon čega će uslediti neviđena fešta u ''Zadruzi 6''.


Poslednje pripreme su u punom jeku, a mladenci su sinoć isprobali i svoje svečane odevne kombinacije za njihov veliki dan! Maja će danas zablistati u glamuroznoj venčanici, dok će Bilal biti u svečanom odelu plave boje.


Danas s početkom u 13:30 časova uživo na televiziji Pink imaćete priliku da pratite svadbu Maje i Bilala, a sve što ste propustitli možete pronaći na najbržem portalu u zemlji - Pink!

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>