Zadruga

Parovi

Taki Marinković: Šta bih rekao što javnost već ne vidi? Bilal je kadruša!

Radomir Taki Marinković posle skandala u Zadruzi sve najgore o Brajloviću! Njega krivi za sve! Šta bih rekao što javnost već ne vidi? Bilal je kadruša, balavac, koristi moju ćerku...

Taki Marinković: Šta bih rekao što javnost već ne vidi? Bilal je kadruša! Screenshoot/Instagram





Maja Marinković je prišla Bilalu Brajloviću i nastao je neviđeni haos nakon što mu je prebacila da gleda druge devojke. 

Maja je prvo Bilalu lupila šamarčinu, krenula da ga tuče, a Brajlović ju je išutirao nogom, da bi zatim letela stolica prema Marinkovićevoj.


Ovim povodom oglasio se Radomir Marinković Taki, koji je zgrožen Bilalovim ponašanjem i smatra da je on "kadruša" i nasilnik koji iskorišćava njegovu ćerku zarad popularnosti.



- Šta bih rekao što javnost već ne vidi, Bilal je balavac od 22 godine koji je proučavao Majino ponašanje iz prethodnih sezona i namerno pokušava da je provocira jer zna kako ona funkcioniše. On je jedna "kadruša" i nasilnik koji tuče žene i ponaša se nemilosrdno prema njima - započinje Taki razgovor za Telegraf i dodaje:

- Ljubomorni su na Maju jer drži Zadrugu na svojim plećima i ljudi je obožavaju. Počela je da se druži sa Jelenom Golubović što je dodatno razbesnelo pojedine njene neprijatelje na imanju koji žele da im napakoste po svaku cenu - dodaje Majin otac Taki i ističe da apsolutno podržava svoju ćerku.







- Maja je moja jedinica i samo nju imam, uvek kažem kada je kriva, ali sada nije - završava Radomir Taki Marinković.

Podsetimo, nakon žestoke tuče Maje Marinković i Bilala Brajlovića, Veliki šef je odlučio da Bilala kazni mesečnim honorarom zbog agresivnog ponašanja i nasrtaja na Maju Marinković. Kako je pomenuti haos nastao možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>