Style

Ljubav

Horoskop za novembar: Jarac, Vodolija i Riba!

Horoskop za novembar 2022. godine donosi promene nekim znakovima Zodijaka. Jarac će osetiti nezadovoljstvo, Vodolija nervozu kada je ljubav u pitanju, a Riba je u iskušenju...

Horoskop za novembar: Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





JARAC


Poslovna realizacija će biti usporena, osetićete da ste manje efikasni u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini meseca nastupa jednostavnije i lakše funkcionisanje, pozitivni obećavajući kontakti, naročito sa simbolikom inostranstva. Početak novih poslova se ne preporučuje.

Pomračenje meseca donosi nezadovoljstvo, ljubavna ograničenja, emotivnu konfuziju, pasivnost, neobjektivno sagledavanje i sebe i drugih. Privatnici moraju da budu oprezni da obaveze završavaju ranije.

U ljubavi posle dvonedeljnih iskušenja dolazi vreme zadovoljstva, strasti, nove veze sa pozitivnim i harizmatičnim osobama koje vam ranije nisu bile pristupačne i naklonjene.

Mogući su problemi sa disajnim traktom i reumom.






VODOLIJA

Dugo vremena ste profesionalno preopterećeni, pa je neophodno da se oslobodite obaveza koje nisu preko potrebne. Takođe, poželjno je da korigujete ubeđenje da ste nezamenljivi u mnogim aktivnostima. U drugoj polovini meseca Vodolije će imati jaku inicijativu, kao i racionalan i jasan stav za buduća profesionalna angažovanja. Finansije će biti promenljive, ali na vrlo visokom nivou.

Pomračenje inicira promene u porodičnim odnosima, jake psihološke pritiske i neracionalne procene. Naglost, nefleksibilnost i isključivost mogu da utiču na karijeru.

U ljubavi, Vodolije koje su u stalnim vezama mogu da osete latentnu nervozu i potrebu za dominacijom. Krajem meseca usamljene Vodolije imaće priliku da sretnu svoju srodnu dušu.

Mogući su kardiološki problemi i osetljivost digestivnog trakta.






RIBE

Osetićete mnogo više samopouzdanja nego u prethodnom periodu. Na poslovnom planu vlada rutina koja vam ne donosi zadovoljstvo, pa ćete osetiti manjak motivacije i pesimizam bez nekog posebnog razloga.

Od 15. novembra potpuno drugačija situacija – veća dinamika, veća aktivnost, bolje raspoloženje.... Sredinom meseca do vas stiže informacija o novim poslovima ili o promeni posla.

Pomračenje Meseca donosi neodlučnost, ošamućenost, uznemirenost, izolaciju, osećaj odbačenosti i praznine. Neophodan je veliki oprez u saobraćaju.

Takođe, neophodno je da sve Ribe promene svoj dosadašnji način života, stavove i postupke, da realno analiziraju i da prihvate veliku odgovornost, što ranije nisu činile. Samo na taj način mogu da očekuju pozitivne promene u vremenu koje dolazi.

Finansijski jako povoljan mesec, što će doneti zadovoljstvo.

U ljubavi, posle perioda iskušenja i neraspoloženja čeka ih obilje strasti i zadovoljstva. U prvoj polovini meseca razvedene Ribe koje su u vezi osetiće nekoretnost bliskih, ali to će biti prolaznog karaktera.

Zdravstveno, psihološki pritisak i mogući urološki problemi.
 

Kažu da je ova torta prosto zaludela svet na internetu! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Dušan Cincović

Povezane vesti:


>