Zadruga

Parovi

Radomir Taki Marinković nakon tuče u Zadruzi nije birao reči!

Iako mnogi smatraju da je i Maja Marinković trebalo da bude kažnjena, njen otac Taki se ne slaže sa tim pa je žestoko opleo po Milici Veselinović! Radomir Taki Marinković nakon tuče u Zadruzi nije birao reči!

 Radomir Taki Marinković nakon tuče u Zadruzi nije birao reči! Screenshoot/Instagram





Nakon što je u Beloj kući izbila svađa između Maje Marinković i Milice Veselinović, koja se završila fizičkim nasrtajem, oglasio se Radomir Taki Marinković, Majin otac, koji je i ovog puta bio britkog jezika, te žestoko opleo po Milici Veselinović.

Taki je u svom izlaganju potkačio ne samo Milicu, već i njenu majku, Anu, te istakao da je mlada zadrugarka nevaspitana i da je njegova ćerka za nju - dama.

- One tamo su sve ljubomorne na moju Maju, trude se da joj na sve načine sabotiraju svadbu. Sram ih bilo! Milica je jedno klempavo slonče koje se zakačilo sada za Maju, jer je ispaljena sa svih strana i nema priču u rijalitiju. Pokušava preko Majinih leđa da dobije kadar. 






Neka se ona zapita malo gde je propust njena majka napravila u njenom vaspitanju kad joj je dozvolila da kao malolentica uđe u rijaliti takva kakva jeste i da sa 17 godina radi ono što je radila. Svi znamo za njene rane radove i šta je sve taj Dambo priređivao Mensuru. Znamo svi koliko je ona bila agresivna, Maja je za nju dama i gospođica - poručuje Taki u jednom dahu, pa se brzo osvrnuo i na Miličinu izjavu da je Maja "odbačeno siroče":


- Što se Majine majke tiče, i ona je gospođa, i to jedna od najlepših u Beogradu, a ne kao Miličina majka! Tom malom klempavom slončetu je bolje da ćuti, da ja ne bih progovorio o svemu onome što znam o njoj i njenim ranim radovima! Neka bolje pronađe sebe, nego što se kači za Maju i Bilala. Znamo svi da je mala patološki lažov, znamo kako laže Aleksandru i mnoge ljude oko sebe. Dambo je ove sezone potpuno nebitan i neka se pomiri s tim - zaključuje Majin otac Taki besno.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo

Povezane vesti:


>