Lepota

Ljubav

Tri boje kose koje će biti hit ove zime!

Tri boje kose koje će biti hit ove zime, pa ako vam je potrebna promena, pogledajte o čemu se radi. Među najtrendi bojama biće upravo one suptilne, prirodne nijanse.

Tri boje kose koje će biti hit ove zime! Screenshoot/Instagram





Velike promene na kosi obično odradimo početkom jeseni kada se vratimo s godišnjeg odmora. To je nekako doba za promene i sveže početke, bilo da se radi o novim poslovima ili jednostavno o frizuri. 


Sada kad se ta potreba za drastičnom promenom malo primirila, vreme je za one suptilnije promene. 


Upravo takve savršene su za zimu, a to su one male promene koje će osvežiti našu kosu, dati joj sjaj i oživeti boju.



Takve male promne zapravo su potpuno u skladu s trendovima koji će obeležiti zimu pred nama. Među najtrendi bojama biće upravo one suptilne, prirodne nijanse. 


U nastavku pogledajte tri boje koje ćemo ove zime viđati svuda i zbog kojih već sad razmišljamo o poseti frizeru...



Svetlo smeđa s pramenovima boje meda

Ako ste ljubitelji onih prirodnih pramenova koje leti dobijete od sunca, njih slobodno možete izneti i zimi. One neprirodne ledene plave nijanse ostavićemo po strani, i biraćemo tople tonove, mešavinu svetlije smeđe i plave kose. To će biti pramenovi koji se savršeno stapaju s kosom i izgledaju potpuno prirodno. Ova boja kose taman je dovoljno svetla da vas podseti da jesen ne znači automatski tamna kosa, a dovoljno je tamna da ne bude letnja.






Boja espressa

Ako ste fan tamne boje kose, ova zima je idealna da isprobate duboku i bogatu boju espressa. Uz ovu boju dobićete dozu energičnosti, a osim toga, tamna kosa često izgleda sjajnije i zdravije od one blajhane, pa ju je lakše održavati, pogotovo ako ste prirodno tamniji.








Prirodna riđa


Dok ove zime bežimo od jarkih boja poput snažne narandžaste ili vatreno crvene, ova prirodna riđa je hit. Ona izgleda tek kao preliv na smeđoj kosi i daje joj toplinu i crveni pigment koji će zagrejati i najhladnije zimske dane. Ova nijansa je nežna i meka i izgleda kao da ste rođeni s njome.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: journal

Povezane vesti:


>