Style

Ljubav

Da vam 2023. godina bude srećna, tri stvari izbacite iz života!

Da vam 2023. godina bude srećna, tri stvari izbacite iz života! Kada se toga rešite sve će vam ići od ruke!

Da vam 2023. godina bude srećna, tri stvari izbacite iz života! Svet Plus





Za manje od dva meseca ulazimo u 2023. godinu, za koju svakako želimo da nam bude period sreće, napretka i razvoja. Kako bismo već na njenom početku osetili blagodeti promene, pozitivne energije i motivacije da rastemo i razvijamo se, važno je da se pre kraja 2022. godine oslobodimo onoga što nas je blokiralo, sputavalo i ograničavalo. 

Izbacite iz života sve ono što donosi nemir i nezadovoljstvo, a mi vam donosimo kratak spisak primarnih stvari.


Koje 3 stvari treba da izbacite iz svog života kako bi vam 2023. godina bila srećna i uspešna:


Dugovi - Pre svega, ne govorimo samo o finansijskim dugovima, već o onim obećanjima koja ste dali, ali do sada iz nekog razloga niste ispunili. Takve dugove treba otpisati do kraja 2022. godine. Obavezno ispunite ranije data obećanja kako biste rasterećni ušli u novi period. Naravno, važno je da se rešite i novčanih dugova kako biste sebi stvorili veće šanse da rukovodite novcem i ulažete u lični razvoj. Ovo vam garantuje priliv motivacije i sreću u finansijskim i radnim oblastima.

Možemo se podsetiti i oproštaja koje dugujemo drugim ljudima, onima koje smo povredili, uvredili ili razočaralinečćim. Takođe, važno je da oprostite i sebi i da sa puno volje i ljubavi u svom srcu zakoračite u 2023.






Zavist - Zavist je jedna toksična emocija koja truje srce i izjeda vas, sprečava vas da rastete i budete spremni za razvoj. Svi koji osećaju neki oblik zavisti, važno je da se pre 2023. ovoga oslobode. Vreme je da prestanete da se poredite sa drugima i da se žalite na sudbinu. Ne zaboravite, zavist je najgori neprijatelj uspeha u ljubavi i poslu. Poredite se samo sa sobom, sa svojim postignućima, a tuđim uspesima se radujte - tako se stvara dobra energija u sebi i odnosima.

Neizvesnost - 2023. će verovatno biti vreme kada ćemo svi morati da uložimo sve napore da postignemo svoje ciljeve. Zvezde i planete će biti raspoređene tako da će nam se otvoriti nova vrata, ali bez samopouzdanja naše moguićnosti i šanse za uspeh se smanjuju. Vreme je da verujete u sebe i da ništa nije nemoguće. Čak i kada ne uspete, svaki vaš pokušaj je vredan divljenja. Imate tu pokretačku energiju u sebi, probudite je.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>