Zadruga

Parovi

Aleksandra Nikolić ima prijateljicu iz pakla! Milica Veselinović je pokrala!

Aleksandra Nikolić u rijalitiju "Zadruga" ima prijateljicu iz pakla! Milica Veselinović je pokrala! Isplivali su dokazi!

Aleksandra Nikolić ima prijateljicu iz pakla! Milica Veselinović je pokrala! Screenshoot/Instagram
Milica Veselinović u rijalitiju "Zadruga 6" pokazala se kao velika prijateljica Aleksandra Nikolić, bar je tako izgledalo sve do skoro. 


Naime, podrška Nikolićeve odlučila je da se pozabavi drugasrtvom sa Milicom, te su uvedeli koliko Veselinovićeva kuje zavere protiv drugarice. Iako je Aleksandra po povratku u Zadrugu iskreno prišla i zagrlila Milicu, zadrugarka je ipak imala preča posla, te joj je uzimala stvari i delila svuda po imanju. 


Na Instagramu se pojavio snimak na kom je Aleks primetila na Milici svoju garderobu, a kada ju je upitala gde ju je našla, Veselinovićeva je brže bolje pobegla. 


 E, to tražim. Tu majicu, gde si je našla? - upitala je Aleksandra. 

- U garderoberu, je l' ti treba? - uzvratila je Milica i sklonila se od nje. 

Potom se na Instagramu pokrenula polemika oko ukradenih stvari, pa su se oglasili fanovi Dejana Dragojevića i Aleksandra Nikolić. 

- Milica koja je dala Bilalu čokoladicu, kako bi se osvetila Maji Marinković, jer je Maja bila sa Markom, dok je Milica zaljubljena u Marka. A svu ljagu pokušala baciti na Aleks. Pritom, napomenuću da je Milica obila sa Miljanom Aleksandrin sanduk pokrala lične stvari. Još gore od svega je to da svu Aleksandrinu garderobu je oblačila bez pitanja. Tačnije dok je Aleks bila u bolnici, Milica je krala garderobu od Aleks, pa čak delila i drugim zadrugarkama. 


Video pogledajte OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>