Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 31. oktobra do 6. novembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

Vaša imenjakinja (vaga) vam baš I nije najbolji prijatelj ovih dana jer stalno pokazuje neki neobični višak kilograma koji se ko zna kako pojavio. Možda će pokazati manje ukoliko se uvedete u red?

Ljubav

Vaša vladarka u znaku Škorpije šalta vam osećanja od nule do sto na sat u deliću sekunde. U jednom momentu možete biti isključivi, posesivni, ljubomorni, nezadovoljni – a u drugom – strasti I emocije vas preplavljuju. Da ste suštinski zadovoljni odnosom sa voljenom osobom – niste. Fali vam prisustvo ali I pokazivanje emocija od strane voljene osobe, ali su zajednički trenuci retki ili vi pak ne dobijate ono što vam je potrebno. Ukoliko ste slobodni  –period je takav da osećaj usamljenosti, tuge, ljubavne blokiranosti – može u vama aktivirati potrebu za prošlošću, pa vas čak I pokrenuti u tom pravcu.

Posao

Stelijum planeta u polju koje se vezuje za finansije – ukazuje da ste u ovom periodu najviše fokusirani na ovaj segment. Da, šanse da zaradite više nego inače definitivno postoje, ali paralelno sa njima idu I troškovi kojima se bar za sada, ne nazire kraj. Poslovno – u periodu ste kada shvatate da se morate fokusirati I na tekuće obaveze I planove, ali I na one segmente posla koje ste zaboravili ili ih prolongirali. Višak obaveza, ali I nestabilna komunikacija sa saradnicima vam crpe energiju I umaraju vas.

Zdravlje

Osetljivo je grlo, urogenitalni trakt I stomak.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Sa Venerom u vašem znaku – pojačana je potreba za ukusnim zalogajima u kojima se uživa. Pokušajte da kontrolišete ispravnost I kvalitet namirnica jer možete imati probavne probleme.

Ljubav

Ovo jeste period kada morate biti fokusirani najviše na sebe I svoje prioritete – a oni su najpre vezani ili za porodicu ili za poslovni segment. Ipak, to ne znači da nemate dovoljno vremena za voljenu osobu jer pokušavate da paralelno I njoj posvetite pažnju. No, obzirom na vašu rastrzanost I na zajedničke momente kojih nije onoliko koliko je vama sada potrebno – nije ni čudo što će vaša raspoloženja imati oscilacije, emocije će se mešati sa posesivnošću, ljubav sa ljubomorom. Strasti će ispeglati sve. Slobodni – privlačite svojom energijom, pojavom, harizmom. Želje su jake, počeci ljubavnih priča mogući.

Posao

Poslovni segment sada zaista zahteva gro vaše pažnje, a ukoliko ste privatnik – sve ovo se duplira. Evidentno je da ste pod pritiskom – očekivanja od drugih, ali I lično vaša – sada su dosta jaka. Sve ovo vam donosi otežanja I komplikovane poslovne situacije, manjak vremena I pokušaje da se u potpunosti fokusirate na svaku obavezu – ali je sa druge strane gledano – ovo izvrstan period da se dokažete I drugima I sebi. A to hoćete sigurno. Finansije su dosta dobre, mada novac odlazi lako od vas.

Zdravlje

Lako kačite sve vrste virusa I bakterija.

 

STRELAC

Hrana

Sve što pojedete lako će se tokom ovog perioda “lepiti” za vas, pa pokušajte da smanjite slatkiše, proizvode od brašna, hranu sa većom količinom masti.

Ljubav

Nije baš sjajna situacija kod partnera I vas. Voljena osoba je potpuno okupirana poslom I privatnim obavezama a ni kod vas situacija nije ništa bolja. Takođe, čini vam se da se neke situacije ponavljaju, da na dnevni red ponovo izlaze teme za koje ste mislili da ste ih zatvorili I rešili. Vaša komunikacija je promenljiva I nestabilna, lako od neke optimistične energije skrene u nervozu I bude na ivici rasprave. Samo polako. Slobodni Strelčevi – ulazite u ovu sedmicu pod nekim vidom nezadovoljstva I pogleda okrenutog ka prošlosti. Možda žalite za bivšim partnerom, a možda samo analizirate svoje greške.

Posao

Ni po poslovnim pitanjima ovo nije savršeno vreme. Cak i da sve ostalo funkcioniše kako treba – biće kašnjenja po onim pitanjima koja su vam najbitnija. Neki od vas sada mogu biti zabrinuti za svoje poslovne pozicije jer će dobijati kontradiktorne informacije koje će ih opterećivati. Niste sigurni ko je od saradnika i kolega vama naklonjen, a ko vam potencijalno radi iza leđa. Neke promene koje se dešavaju u radnom okruženju vam ne prijaju, pogotovo što sve morate da radite na brzinu, u zadnjem momentu.

Zdravlje

Uglavnom dobro, mada možete imati problema sa spavanjem.

 

Konačno možete da izračunate koliko vaš pas zaista ima godina!

 

Ako ste na dijeti, večera može ali jedna namirnica nikako!


JARAC

Hrana

Više pažnje posvetite kvalitetu I ispravnosti namirnica koje koristite u ishrani, jer postoje mogućnosti za probleme sa probavom. Smanjite mlečne proizvode I mesne prerađevine.

Ljubav

U ovom se periodu trudite da provodite više vremena sa voljenom osobom, da drugoj strani ispunite želje I potrebe. Ok, ne uspevate baš u potpunosti jer ste rastegnuti i na poslovni segment, ali trud je itekako vidljiv i to voljena osoba primećuje. Partner tokom ove sedmice može imati par momenta u kojima će se ponašati čudno, isključivo, zahtevno – nemojte se praviti da ovo ne primećujete već porazgovarajte o tome šta drugu stranu muči. Slobodni Jarčevi – Venera, kao planeta koja vlada vašim ljubavima i uživanjima lepo je postavljena prema vašem znaku. Emotivnih ponuda će biti.

Posao

Manji problemi sa kolegama ili sa saradnicima mogući su u ovom periodu. To mogu biti nesporazumi, pogrešno protumačeni dogovori ili jednostavno – nećete biti na istim talasnim dužinama. Ukoliko je u firmi u kojoj radite došlo do nekog vida reorganizacije ili promena, to je sada stalo i više nemate informacije u kom pravcu cela situacija ide. Vi se bavite svojim obavezama – ionako ih je sada previše i trebaće vam dosta fokusiranosti da sa svime izađete na kraj. Finansije – ne rasipajte se.

Zdravlje

Stariji – problemi sa cirkulacijom, pritiskom, leđima. Mlađi – prehlade.

 

VODOLIJA

Hrana

Slatka I slana iskušenja vas mame – odreagujete vi, ali umete da stanete I da ne preterate. U suštini, u prvom delu nedelje ćete biti “ješniji”, posle ste već bez apetita ili vam zastaju zalogaji u grlu.

Ljubav

Vaša planeta (Saturn) I partnerska (Sunce) trenutno su u aspektu kvadrata, u raskoraku, u nekom vidu napetosti.  Ok, evidentno je da ste oboje pod pritiskom – poslovni I privatni segment vam oboma oduzimaju veliki deo energije, troše vas. Napetost I obostrana nervoza donose da se čas volite I želite, da sve puca od strasti, a čas donose talase ljubomore, inata, tvrdoglavosti. No, koliko god da postoji ovaj rolerkoster osećanja – držite se I ne puštate jedno drugo. Slobodni – Venera u kvadratnom aspektu prema vašem znaku I Mars kao njen vladar u retrogradnom hodu u vašem polju ljubavi I uživanja – najpre govori o osobama koje su već prisutne u vašem životu ili se vezuju za prošlost. Čak ukoliko se I pojavi neko nov – to je osoba koja vam donosi sličan tip ljubavi kao što je ona kroz koju ste prošli.

Posao

Stelijum planeta u polju koje se vezuje za karijeru I poziciju nagoveštava da je ovo vrlo ozbilja period za vas. To što je ozbiljan ne znači da je lagan, šta više – može vam donositi opterećenje obavezama, to da sve radite u poslednjem trenutku, a ako pričamo o odnosu sa saradnicima  – on vrlo često može biti na ivici rasprave. Autoriteti I vi se nećete baš bajno slagati, ali ćete umeti da prepoznate zajednički interes I ispoštujete jedni druge. Finansije – definitivno se poboljšavaju, samo da nije tih troškova….

Zdravlje

Pojačan stres, moguće upale I virusne infekcije.

 

RIBE

Hrana

Jupiter se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje ličnosti – pa će apetiti polako početi da rastu, posebno za slatkišima, grickalicama, svim onim finim stvarima koje vi toliko volite….

Ljubav

Komunikacija sa partnerom je tačka spajanja, ali u isto vreme i tačka saplitanja. Zavisi kako je postavite, zavisi koliko ste otvoreni i iskreni jedno prema drugom. Što više iskrenosti a manje tajni – to emocije i strasti jače bujaju. Što manje iskrenosti a više tajni – potencijalna bomba sumnje i ljubomore koja može eksplodirati u trenutku. Ne zaboravite da se baš u vašem polju komunikacije 8-og novembra dešava pomračenje Meseca u opoziciji sa planetama u partnerovom polju komunikacije – što može mnogo neprijatnosti izvući na videlo – zato nemojte jedno drugom davati razlog za sumnju. Volite se. I pričajte. Slobodne Ribe – talas strasti i emocija kakve niste odavno osetili se kreće ka vama. Plivajte, uživajte.

Posao

Pred vama je intenzivna i interesantna poslovna nedelja. Pred vama će se otvoriti neke jake poslovne mogućnosti i dobićete odgovore na pitanja koja su vam od važnosti – bilo da se ona vezuju za vama važne dogovore, planove, saradnje. Imaćete osećaj da polako sve dolazi na svoje mesto, da ste jedan veliki korak bliže svojim ciljevima. To ne znači da je period pred vama lak – naradićete se vi junački i trošiti do poslednjeg atoma snage kroz obaveze kojih će biti preko glave. Finansije – troškovi za kuću.

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem. Stariji – cirkulacija.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za novembar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za novembar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>