Region

Svet

Mirjana Karanović o incidentu sa staricom! Nisam namerno!

Mirjana Karanović o incidentu sa staricom koja je zadobila teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici. Ja to nisam uradila namerno!

Mirjana Karanović o incidentu sa staricom! Nisam namerno! Screenshoot/Instagram

Starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović, pišu srpski mediji.

Povređena baka je odmah zbrinuta na Banjici, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a zadržana je na daljem lečenju.Baka je komšinica Mirjanine mame i otišla je kod Mirjane i postavila joj pitanje u vezi sa negom njene majke, a u tom razgovoru je navodno došlo do povlačenja za bluzu, a žena je pala. Slučaj je prijavljen policiji.


Tim povodom kontaktirana je Mirjana Karanović kojoj je u tom trenutku zakucala policija na vrata.

"Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije", rekla je kratko Mirjana Karanović za srpske medije.

"To je bila komšinica moje majke kaoja je meni došla na vrata i zahtevala da je pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. Ona dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka je naime pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio.


Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno"
- rekla je Mirjana Karanović, prenose mediji.


"Ništa, ja sam je podigla, sačekala da dođe Hitna pomoć. Njen sin ju je smirivao: "nije trebalo to da radiš". Posle mi se on izvinjavao i rekao da bi ja ipak trebalo da nateram svoju majku da ide u dom i sada mnogi ljudi u zgradi... to je postala čitava zavera... Ta žena je napravila čitavu jednu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja.


Ja sam se njoj izvinila rekla da mi je žao, ali da je ona preterala. Moja majka ima 90 godina, pri svesti je i mentalno je sposobna. Izdao mi je neurolog uverenje pre nekoliko meseci. Ne mogu da je proglasim nesposobnom. A ta komšinica mi je rekla da će dovesti doktora koji će proglasiti moju majku ludom i da će morati u dom. Išla j eu policiju i socijalno da prijavi moju majku i oni su joj rekli da se time ne bave",
završila je Mirjana, prenosi Telegraf.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf/B92

Povezane vesti:


>