Zadruga

Parovi

Oglasio se Bebica! Zola igra igru, dok ima budala nije problem!

Oglasio se Nenad Macanović Bebica! Zola igra svoju igru, dok ima budala nije problem! Postao je ozbiljni igrač!

Oglasio se Bebica! Zola igra igru, dok ima budala nije problem! Screenshoot/Instagram





Nenad Macanović Bebica duboko je razočaran ponašanjem svoje devojke Miljane Kulić, koja se u rijalitiju "Zadruga 6" ponovo zbližila sa nekadašnjim dečkom Lazarom Čolićem Zolom, u čijem je krevetu noćas završila.

On se danima nije oglašavao, a sada se oglasio i odmah u startu priznao koliko je razočaran zbog odnosa Miljane i Zole:

- Nikako ne komentarišem, strašno! Sama je kriva, ona sve zna, tako da je sama kriva. Ne znam šta bih vam rekao, razočarao sam se baš! On da se tako igra sa njom. Pa, rekao je i sam u intervjuu kod Darka:"Biću četvrti, petog si me pozvao, dokazaću da mogu da budem prvi". Eto, ona mu je to dozvolila, sebe ponižava i sama od sebe pravi budalu - kaže Bebica i dodaje:

Meni je i Marija sama rekla da ja nisam normalan. Bole me komentari, to što je ponižavaju i pišu joj svašta.

Na pitanje da li je još uvek u vezi sa Miljanom, Bebica kaže:

- Više Miljani ne prelazim ni preko čega. Videćete uskoro, nema šta. Valjda je sve jasno, nema tu šta.






Bebica je otkrio da se čuo i sa Carem, koji ga je javno prozivao:

- Filip Car i ja smo imali neku raspravu, malopre sam se baš i sa njim čuo. Pričao mi je za taj plan što je Zola pravio, ni on ne može da veruje šta radi. Igra se, i Zola je postao jedan ozbiljan igrač, naučio je sve. Igra svoju igru čovek, dok ima budala nije problem.






Majka Miljane Kulić, Marija, danas je hitno došla u Beograd zbog operacije:


"Imam operaciju u 15h u Beogradu, uočili su mi neku promenu na dojci. Kažu da je benigno... Oni sve što skinu šalju na histopatologiju, videćemo." - kaže Marija, koja veruje da je sve posledica ogromnog stresa koji je pretrpela dok joj se ćerka Miljana Kulić letos borila za život, nakon operacije želuca.

Taj gnoj, to što mi se storilo, to je od onog silnog stresa. 45 dana nisam spavala, vi ne znate šta je to bilo... Negde mora da izbije to, daj Bože samo da je to dobro, da kad stignu rezultati, sve to bude dobro. To je jače od mene, ne možeš da se sekiraš kada je život deteta u pitanju, tu ne pomažu ni lekovi - izjavila je Marija Kulić za Pink.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>