Zdravlje

Ljubav

Počela je da vežba sa 42 godine i izgleda bolje nego u mladosti!

Počela je da vežba sa 42 godine i izgleda bolje nego u mladosti! Sada ima 50 godina i poručuje ženama - Verujte mi kada vam kažem, da ako sam ja to mogla, možete i vi!

Počela je da vežba sa 42 godine i izgleda bolje nego u mladosti! Screenshoot/Instagram
Britanka Kler Morou je dokaz da nikada nije kasno da promenite život, ali i izgled, iz korena! Ova 50-godišnjakinja je danas bikini manekenka, fitnes trener i takmičar u bodibildingu, no pre samo desetak godina nije ni pomišljala na ovakvu karijeru.Kler je uživala u brzoj hrani i nije se opterećivala kilogramima, ali je u 41. godini dobila poziv koji je sve promenio. Naime, njenoj majci je dijagnostikovan kancer u četvrtom stadijumu, a na lekarskim ispitivanjima ispostavilo se da i Kler ima 25 odsto šanse da genetski dobije rak.To je bio trenutak kada je ova, sada crvenokosa dama rešila da se okrene zdravijem stilu života. Ona je počela da vežba kod kuće i promenila je ishranu, a kada je stekla dovoljno samopouzdanja krenula je u lokalnu teretanu. Sve to rezultiralo je gubitkom 15 kilograma, ali i neverovatnom transformacijom njenog tela - Kler sada može da se pohvali izvajanim mišićima i do perfekije zategnutim telom.

"Nisam počela mlada. Počela sam da vežbam sa 42 godine, a sada imam 50. Dakle, verujte mi kada vam kažem da ako sam ja to mogla, možete i vi", rekla je ona u jednom snimku.
Kler je istakla da sada uglavnom jede hranu prirodnog porekla bogatu proteinima, kao i da vežba pet dana nedeljno po najmanje sat vremena.

Gospođa Morou je postala popularna i na društvenim mrežama gde je prati preko 100 hiljada ljudi, a tamo redovno daje savete zlata vredne. Ona je poručila svima koji žele da krenu u fitnes avanturu da je 80 odsto savršenog tela zapravo ishrana, kao i da su čoveku neophodni proteini ako želi izražene mišiće.

Takođe, Kler savetuje ljudima da se manje fokusiraju na kardio, a više na vežbe snage jer su one te koje oblikuju telo.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>