Region

Svet

Otac nestale Marijane Seifert počinje štrajk ispred policije!

Otac nestale Marijane Seifert, Ivo Kovačević počinje štrajk ispred policije, a Hrvatski mediji kontaktirali su i Marijaninog supruga Karla Seiferta koji nije bio raspoložen da da izjavu.

Otac nestale Marijane Seifert počinje štrajk ispred policije! Screenshoot/Youtube




U utorak 24. oktobra oko 13 sati u mestu Dubrovčak Lijevi u reci Savi pronađen je leš zasad nepoznate žene na kojem nisu uočene povrede ili tragovi koji bi upućivali na činjenicu da je smrt nastupila kao posledica nasilja. Telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku - piše na stranici PU zagrebačke.


Odmah se pojavila sumnja da bi to mogla biti nestala Marijana Seifert, pobednica Velikog brat, koja je misteriozno nestala pre šest meseci.


Marijanin otac Ivo Kovačević ni danas nije imao više informacija. U kontaktu je s policijom na zagrebačkim Krugama koja vodi slučaj i sa stanicom u Heinzelovoj.

- Nikakvih novih saznanja nemamo. Sutra su nam obećali da će javiti da li je to Marijana. Kad utvrde identitet. S obzirom na to da nisu tražili uzorak krvi, moja je pretpostavka da to ipak nije. Rekli bi nam valjda i po odeći... Iskreno, to supruzi i meni ne donosi olakšanje.

Hrvatski mediji kontaktirali su i Marijaninog supruga Karla Seiferta koji nije bio raspoložen da da izjavu.

- Bez komentara sam za sve medije - kratko je poručio.






Marijanin otac iduće nedelje planira da dođe u Zagreb kako bi protestvovao ispred policijske stanice na Krugama jer nije zadovoljan istragom.

- Ne kažem da policija ne radi svoj posao, ali pojavile su se mnoge kontradiktornosti. Kako oni znaju da je u Savi? Zašto je ne traže negde drugde? - pita se Ivo Kovačević.
 

Marijana Saifert, novi detalji! Svedok čuo krik!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>