Zadruga

Parovi

Taki otkrio da se šokirao kada je nešto pronašao iza Majinog kreveta!

Radomir Taki Marinković je otkrio da se šokirao kada je nešto pronašao iza Majinog kreveta! Mala deca su mala briga, a velika deca su velika briga.

Taki otkrio da se šokirao kada je nešto pronašao iza Majinog kreveta! Screenshoot/Instagram




Taki je Maju Marinković očuvao kao samohrani otac, a sada je otkrio pojedinosti iz njenog devojačkog života:


-Maja je uvek bila specifična i kada je imala tri godine uvek je pravila neke probleme - rekao je Marinković.




- Baš sam skoro pomerao krevet i našao sam gomilu njenih telefonskih kartica. Ko zna s kime se i kada dopisivala. Mala deca su mala briga, a velika deca su velika briga. Ona je sada svoja na svome, uspela je u životu - rekao je Radomir, i osvrnuo se na ljubavni život svoje jedinice koji intrigira javnost.

- Uvek je imala neke dečje veze. Već sa 17 godina je upoznala dečka u kog se mnogo zaljubila. Vraćali su se iz izlaska i njega je uhapsila policija, bio je problematičan. Ona je nabavila neku dozvolu i svakog prvog je nosila u zatvor paket tom dečku.






- Jako je lojalna kada nekog zavoli. Tada nije radila i svaki mesec mi je tražila 300 evra da tom dečku napravi paket. Sećam se, bio je sneg i taj dan za Novu godinu odluči da ide da mu nosi paket. Tražila mi je da je odvezem na voz, pa da ona dalje ide sama za Valjevo. Ja kažem: "Majo, pa nećeš da čekaš Novu godinu?". A ona meni: "Ali Taki, i njemu je Nova godina". Ja čistim auto i krećem da je vozim, sve mislim u sebi gde na voz da je ostavim, kako će dalje do Valjeva, od brige hoću da poludim. I odvezem je ja u Valjevo da dečku odnese poklon. Idu mi suze na oči što vozim ćerku da vidi dečka zatvorenika. A kad je on izašao iz zatvora, bili su još dva meseca zajedno i razišli su se. - otkriva Taki.





Marinković se osvrnuo i na činjenicu da mu je kao samohranom ocu najteže bilo da Maji objasni zašto nema majku kao sve druge devojčice.

 Najgore mi je bilo kada su praznici, pa dete uvek očekuje mamu na vratima, a ona nekad dođe, bude tu deset dana, pa je onda opet nema po tri meseca. Pa opet dođe, pa je nema tri godine. Za Božić ja napravim paketić i stavim da je sačeka ujutru, kažem joj bila je sinoć mama ostavila je poklon, ali je morala da ide, žurila je. Ona posle danima pita kad će mama doći, smišljao sam uvek neke izgovore. Bilo je jako teško - sa suzama se prisetio Taki za "Republiku".

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>