Region

Svet

Marko Miljković: Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put!

Luna i Marko Miljković pre godinu i po dana dobili su naslednicu Miu, a sada je Luna ponovo u drugom stanju. Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put - kaže Marko i otkriva da bi želeo da dobije sina.

Marko Miljković: Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put! Screenshoot/Instagram




Marko ne krije koliko ga je supruga ovom veću oduševila, ali je i priznao da bi voleo da MIa dobije brata.


- Moram da budem iskren i priznam da priželjkujemo dečaka. Mia je centar našeg života i donela nam je najveću radost kakvu nismo mogli ni da zamislimo, ali bismo voleli da dobije brata kako bismo se ravnopravno podelili i bili pravi miks. Bez obzira na tu našu želju, bio dečak ili devojčica, najvažnije nam je da se dete rodi živo i zdravo, da Luna bude dobro i da iznese trudnoću bez ikakvih problema - priznao je Marko, a potom otkrio da ih je vest o drugoj bebi dočekala spremne.







- Zahvalan sam bogu na tome što je Luna trudna po drugi put. Ne postoji ništa lepše i vrednije od toga. Ne strahujemo od toga da će biti teško sa dve bebe budući da nam je Mia odlična praksa i da ima energije za tri deteta otkako je rođena. Uzbuđenje postoji i ne možemo da dočekamo da se rodi i pridruži sestri - rekao je Marko Miljković, čije uzbuđenje deli i novopečena trudnica:

- Plakala sam od sreće kada sam saznala da sam trudna. Nisam mogla da dočekam da vest podelim s Markom. Želela sam da mu Mia donese test kako bismo sve troje učestvovali u ovoj našoj novoj radosti. Spremna sam na novo poglavlje i zahvalna što me je život odveo tamo gde treba, gde su sav moj mir i sreća - zaključila je Luna Đogani!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>