Region

Svet

Novo jutro: Marko Bulat ispričao svoju stranu priče!

"Novo jutro" kod Jovane, gost je bio Marko Bulat, koji je ispričao svoju stranu priče ali je i rekao da je njegova supruga u jako lošem zdravstvenom stanju. Pevaču je najbitnije bilo da demantuje jednu stvar!

Novo jutro: Marko Bulat ispričao svoju stranu priče! Screenshoot/Instagram




Nije istina da je došlo do svađe zato što je uhvatio suprugu u konzumiranju narkotika, već zato što u tom trenutku kada je njoj bilo loše, nije legao kraj Marije da je smiri i uspava.

"Do svađe je došlo jer u određenom trenutku nisam legao pored nje da je uspavam u tim bolovima, muci i jadu koji ona ima. E, oko toga je krenulo, tražila je da joj pomognem: "Pomozi mi, boli me, uspavaj me", ja bio sam tu pored nje, ali nisam uspeo da je uspavam i da budem adekvatan u tom trenutku. Taj dan je saznala ima još jedno oboljenje, taj vaskulitis, zapaljenje krvnih sudova, propadaju joj krvni sudovi... Organizam joj je kao da ima 70 godina."- priča Marko.


Negira i njene reči da mu je poslužila kao surogat maja, a zvanično je prijavio nasilje u porodici.


Nisam ja samog sebe davio... napominje Bulat.

U razgovoru sa suprugom, kaže da ne vidi želju da taj brak opstane, a želeo bi da se to desi zbog dece.

"Iz tog ugla ne znam da li je trebalo da prijavim povrede koje sam dobio, zato što je bolestan i iz te muke je uradio nešto zbog čega se sutradan pokajao. Ja sam u tom afektu i gde mi je svašta nešto ružno rečeno, prijavio sve to. Ali kada vidim da moja žena kaže kako je meni poslužila kao surogat majka, da bi mi rodila decu... Kao da nije bilo drugih kanditata da neko rodi decu, ne bih to komentarisao. Da sam hteo da je ostavim, mogao sam da je ostavim ranije, kada se svašta pisalo o njoj, ali ja sam tu! Ne znam da li se razvodimo, to ćemo videti od ponedeljka, ali ja sa njene strane ne vidim želju da ovaj brak opstane, iako ja to želim. Želim da joj pomognem da ozdravi. Volim je i dalje, naravno, ona je majka moje dece. To ima veze sa ljubavlju, jer su ta deca nastala iz ljubavi."



Na kraju Marko kaže da mu je sada lakše što je izneo pravu istinu o svađi. 

Sve se desilo najverovatnije zbog toga što Marija zbog bolesti nije sposobna da pruži svoj maksimum u braku - smatra Bulat.


Marko se danas iselio iz porodičnog stana


Bulat je sve svoje stvari spakovao i odlučio je da napusti porodični dom. U nekoliko kesa i kofera izneo je stvari iz stana, a tužan prizor dogodio se ispred zgrade.

Ćerka je poletela ocu u zagrljaj i sve vreme plakala. Ni sam pevač nije ostao imun na ovu scenu, a njihova bliskost se kosi sa Marijinim današnjim izjavama o "maltretiranju ćerke" u zgradi u kojoj žive, te da je Marka, kako pevačeva žena navodi, prijavila policiji - prenosi Blic.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>