Region

Svet

Isidora Simijonović i Vuk Velebit: Raskid umesto venčanja!

Raskid umesto venčanja! Glumica Isidora Simijonović i njen partner, politikolog Vuk Velebit, raskinuli su dugogodišnju vezu tokom koje su i živeli zajedno.

Isidora Simijonović i Vuk Velebit: Raskid umesto venčanja! Screenshoot/Instagram




Vest o raskidu brzo se poširila, a potvrdila je i sama Isidora.


- Istina je da nismo više zajedno. Ipak, zbog poštovanja prema našem odnosu i njegovoj privatnosti, ne bih to dalje komentarisala - poručila je za "Stori" junakinja brojnih pozorišnih predstava u srpskoj prestonici, te ostvarenja "Ubice mog oca" i "Jutro će promeniti sve", "Vreme zla"...







Malo je reći da je sve koji su ovaj skladan par poznavali krajnje začudio iznenadni krah njihove ljubavi. Isidora i godinu dana stariji politikolog upoznali su se preko prijateljice Ive Ilinčić, kada su među njima počele da se javljaju "iskre" dopadljivosti. Otišli su na zajedničku kafu, a početkom prošle godine otpočeli su romansu.





Emocije su se rasplamsavale, i par je desetak meseci kasnije otpočeo život pod istim krovom. S njima je bio i Isidorin ljubimac, pas Dante, kog je glumica usvojila malo pre upoznavanja s Vukom, koji je zaposlen u u uspešnoj međunarodnoj kompaniji.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/story

Povezane vesti:


>