Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 17. oktobra do 23. oktobra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:

VAGA

Hrana

Neće vam sve namirnice prijati ovih dana, lako možete pokvariti stomak ili imati problem sa probavom. Pokušajte takođe da ne grickate svaki čas nešto na nervnoj bazi, kao ni u večernjim satima.

Ljubav

Slobodne Vage osećaju zaljubljenost i strast. Makar jedna solidna emotivna prilika je tu, mada ima I onih Vaga kod kojih se sve pomešalo – pa imamo I stare I nove I zauzete I one koji obećavaju, ali I one koji su baš po vašoj meri. Odličan je momenat pred kraj ove sedmice da se pokrene jedna lepa ljubavna priča koja može trajati i koja će biti solidan miks emocija, želja i posvećenosti. Oni koji su zauzeti – biće I izuzetno lepih momenata, čak važnih emotivnih odluka…a biće I po koji talas (naročito početkom nedelje) koji može doneti nervozu. No, kada sve saberemo I oduzmemo – lepi dani su pred vama.

Posao

Trenutno ste na vrhuncu svojih poslovnih sposobnosti i vrlo je izvesno da je vaš rad primećen i vrednovan na pravi način. To malo problema što je bilo vezano za komunikaciju i dogovore u prethodnom periodu – sada ćete uspeti da rešite i ispravite. Pronaći ćete prave reči i pravi način funkcionisanja prema bilo kom saradniku ili obavezi. Izvesna je obnova komunikacije ili pregovora sa ljudima sa kojima ste imali neku formu zastoja. Finansije su dobre, mada i dalje trošite vrlo lako….

Zdravlje

Problemi sa kožom, hormonima i kičmom.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Ishrana je ovih dana neredovna, apetit promenljiv i češće nego inače posežete za brzom hranom, grckalicama, slatkišima. Pokušajte da u vašoj ishrani bude zastupljeno više povrća i mlečnih proizvoda.

Ljubav

Venera u srcu Sunca pred kraj ove sedmice, a u vašem polju tajni – dobar je pokazatelj da će Škorpije, bile one slobodne ili zauzete – imati pred sobom jedno ogromno emotivno iskušenje. Sa slobodnima ćemo lako – kod vas se već neko vreme priča zahuktava i sada sledi i njeno ostvarenje, eskalacija – možda je ta priča u početku tajna iz nekog razloga, ali ne znači da će tako ostati i na dalje. No, zauzete Škorpije nam potencijalno imaju problem – zabranjene i tajne ljubavi koje su već pokrenute ili su pak na korak od ostvarenja. Tajne neće ostati tajne zauvek i mogu izaći na svetlost dana pre nego što mislite.

Posao

Da nije usporenog kretanja pred retrogradni hod vašeg vladara – Marsa – što donosi pojačanu nervozu i velike oscilacije u energiji i vašem načinu funkcionisanja (čas jurite sto na sat, čas ste usporeni i letargični) – mogli bismo da kažemo da je pred vama vrlo dobar poslovni period. Ovako – uspevate vi da funkcionišete valjano, ali nema onog pravog entuzijazma i kreativnosti kod vas. Pre bismo mogli da kažemo da odrađujete sve. Zaraditi hoćete, ali će vam biti teško da taj novac zadržite. Jer, troškovi….

Zdravlje

Glavobolje, oscilacije pritiska, lošija cirkulacija.

 

STRELAC

Hrana

Glad u večernjim satima I potreba da tada nešto grickate. Moguće je da su ovi večernji “napadi” zbog pojačane nervoze a možda jednostavno – preko dana nemate redovne obroke.

Ljubav

Još ova sedmica je slobodnima vrlo povoljna I za društveni život, ali I za emotivna dešavanja. Ukoliko postoji potreba da se neki kontakt ili komunikacija obnovi ili pak proširi – sada je pravi trenutak za to. Takođe, još uvek ste u periodu kada lakše nego inače možete upoznati interesantne osobe koje bi mogle privući vašu pažnju. A društveni život će svakako biti intenzivan, a vi u pokretu I aktivni. Oni koji su zauzeti – sada jeste povoljan momenat da sa voljenom osobom razgovarate  otvoreno, iskreno i mirno o svakom potencijalnom problemu ili temi. Uspevaćete da se dogovorite I pronađete zajednički jezik.

Posao

Kolegijalno okruženje je svakako mesto nemira I ne baš sjajnih odnosa u ovom periodu. Ako ništa drugo – neće biti potrebnog razumevanja I prave kolegijalnosti. No, polje budućnosti I podrške je vrlo stabilno pa će biti onih koji će prepoznati vaš trud, kreativnost I biti spremni da saslušaju vaše ideje. Generalno gledano – pred vama su vrlo dinamični I aktivni dani, mesto vas neće držati a obaveza će biti više nego inače. Ostvarićete neke nove ili obnoviti stare poslovne kontakte koji su od velike važnosti za vas.

Zdravlje

Osetljivost stomaka i disajnih organa.

 

Ljubavni horoskop za 2023. godinu! Neko će doživeti romantičnu bajku!JARAC

Hrana

Obroci su vam u ovoj nedelji vrlo neredovni. Ili nemate vremena da se hranom bavite ili nemate nešto naročito apetita. A sada je potrebno da budete maksimalno odgovorni u ovom segmentu.

Ljubav

Trenutno je posao ono što vas najviše okupira I gro vaše energije ići će u tom pravcu. Nemate baš mnogo vremena, ali ni razumevanja za partnera I njegove potrebe, tako da neće biti čudno ako vas dvoje budete u raskoraku tokom narednih nedelju dana. Ovakav razvoj događaja definitivno neće prijati osobi koja je sa vama I ona može naročito do polovine sedmice, pokazivati veliko nezadovoljstvo I biti u nekoj formi sukoba sa vama. Slobodni Jarčevi – period je povoljan za emotivna pitanja, bilo da vam se dopada neko nov ili postoji okrenutost ka prošlosti. Dani kada se mogu oformiti stabilne ljubavne priče.

Posao

Ovaj segment je sada u prvom planu. Do polovine nedelje možete imati nesporazume sa saradnicima ili će vam pak biti teško da se uklopite i prilagodite jedni drugima. No, na neki vid nerviranja ste vi navikli i to vas neće sprečiti da funkcionišete na pravi način. Neki od vas su u takvom periodu da mogu napredovati, dobiti poboljšanje ili promenu radnog mesta, prosto rečeno – rezultate rada iz prethodnog perioda. Informacije koje dolaze do vas su povoljne i idu vam na ruku. Finansije – pokreću se na bolje.

Zdravlje

Moguće glavobolje i problemi sa sinusima i alergijama.

 

VODOLIJA

Hrana

Vi ste našli neku finu meru kada je ishrana u pitanju. Više konzumirate povrće i voće a to što vam se povremeno „omakne“ po koji slatkiš ili bogatiji, kaloričniji obrok – ne utiče mnogo na vas.

Ljubav

Kod slobodnih Vodolija ljubavna situacija ide na dve strane – neki od vas će ponovo susresti ili pak ostvariti kontakt sa osobom iz prošlosti – i ovo će krenuti da se razvija u dobrom smeru. Drugi će pak ući u nova emotivna dešavanja – gde takođe ima dobrih pokazatelja za razvoj priče i trajnost. A što se zauzetih tiče – period je stabilnosti i otvorenih razgovora koji mogu raščistiti bilo kakve nedoumice i pokrenuti važna pitanja i planove između vas dvoje. Koristite ove dane (neće trajati večno, da znate) da ojačate, produbite i poboljšate odnos sa voljenom osobom. I naravno – što više strasti, jer sada je ima.

Posao

Ulazak u ovu sedmicu vam donosi ili premor ili pak zabrinutost zbog nekih poslovnih situacija koje ne idu u onom pravcu koji ste očekivali. Tenzija može trajati do polovine nedelje kod vas, već nakon toga imamo smirivanje i ulazak u fazu stabilnosti. Odličan je momenat za obnovu poslovnih kontakata, ali i za pokretanje novih, potencijalnih saradničkih priča. Dobićete dozu samopouzdanja i vetar u leđa kada do vas počnu da stižu informacije koje vam pogoduju. Ponovo pokrenite planove koji su bili na čekanju.

Zdravlje

Pojačan umor, potrebno vam je više sna.

 

RIBE

Hrana

Manjak vremena a višak žurbe – uticaće na vaše navike po pitanju ishrane, tako da se češće možete hraniti nezdravo, u hodu, brzinski. Ne zatrpavajte se slatkišima i grickalicama čisto da biste zavarali glad.

Ljubav

Doza napetosti i nervoze postoji u vašim emotivnim relacijama. Komunikacija jeste poboljšana u odnosu na protekli period, ali još uvek postoje situacije koje povremeno mogu doneti problem. Nešto od ovoga se može vezivati za porodicu, bilo partnerovu, bilo vašu – dok nešto može biti povezano sa vašim čudnim I nedefinisanim ponašanjima koja kod partnera izazivaju sumnju I nepoverenje. Slobodne Ribe – iako su vam trenutno druge stvari prioritet (posao, porodica) I niste baš nešto aktivni kada je društveni život u pitanju, ipak vam se s vremena na vreme neko provlači kroz misli. Prestanite da maštajte, pokrenite se.

Posao

Nije idealan poslovni period, najpre zbog toga što ništa ne ide jednostavno I iz prvog puta. Uglavnom ćete I što se obaveza I što se funkcionisanja na dnevnoj bazi tiče – morati da se snalazite I da menjate planove u hodu. Ostvarićete vi vrlo solidne rezultate – I one poslovne I one po pitanju finansija, ali ćete se dobrano umoriti u procesu, fizički I mentalno. Neke nove mogućnosti ili poslovni predlozi će se otvoriti pred vama – bilo kroz usavršavanje, poslovni put ili kroz ponudu koja deluje vrlo solidno.

Zdravlje

Umor, problemi sa kožom, glavobolje.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>