Region

Svet

Pevačica Ana Bekuta poručuje: Dosta je bre!

Ana Bekuta poručuje povodom pisanja medija da živi sa Draganom Mrkonjić, "Dosta je bre"! O njoj nisam i nikada neću reći ni jednu ružnu reč, kaže pevačica.

Pevačica Ana Bekuta poručuje: Dosta je bre! Screenshoot/Instagram
Danima unazad spekuliše se da je pevačica Ana Bekuta uselila u svoj dom suprugu Milutina Mrkonjića, kako bi bila uz nju i brinula se o njoj. 

Nakon ovih spekulacija oglasila se i Ana na svojoj društvenoj mreži Tviter gde je stavila tačku na sve priče o njenom i Dašinom odnosu:

"Dragi moj, danas je izašao članak u kojem se navodi da živim sa Draganom Mrkonjić i vodim je na lekarske preglede dok u njenom stanu živi moja unuka Sonja. Svaka informacija u tom članku je potpuno netačna, a ton kojim je napisam i izmišljotine koje su navedene u članku su zaista uznemirujuće svakoj pristojnoj osobi. 


O Dragani Mrkonjić nikada nisam i nikada neću reći nijednu ružu reč. Žao mi je što se na ovakav način moram boriti protiv neistina koje već godinu dana pišu o mom odnosu sa Draganom Mrkonjić, ali ne postoji drugi način osim da demantujem svaku izmišljotinu. Zaista je bilo dosta."
Ranije se pojavila informacija da zbog lošeg zdravstvenog stanja Mrkine žene, Ana je odlučila da joj pomogne.

"Mrkina žena Daša sada živi sa Bekutom ų stanu u kojem su zajedno živeli Ana i Mrka. Ani je bilo žao što Daša nema nikoga, a nakon Milutinove smrti je bila loše i bila joj je potrebna pomoć. Kako je i sama ostala sama, pozvala ju je kod sebe i Daša je to prihvatila. Već izvesno vreme žive zajedno i otkako Daša redovno pije lekove dosta je bolje. Daša ne izlazi često napolje, ali Ana ima veliku terasu punu zelenila na kojoj često boravi. Bekuta se brine da joj ništa ne nedostaje, redovno je vodi na lekarske preglede. Zajedno su nekoliko puta išle u nabavku kako bi Daša prošetala, a redovno odlaze zajedno i na Mrkin grob. U Dašinom stanu, koji ima nadmak kružnog toka na Slaviji, u kojem je živela, sada stanuje Anina unuka Sonja." - kaže izvor.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>