Region

Svet

Vanja Mijatović pravila je svadbu, a nije rekla sudbonosno DA!

Pevačica Vanja Mijatović pravila je svadbu, a nije rekla sudbonosno DA! Proslava je bila gala ali venčanja nije bilo!

Vanja Mijatović pravila je svadbu, a nije rekla sudbonosno DA! Screenshoot/Instagram

Pevačica Vanja Mijatović i njen izabrnik Aleksandar Mandžukić napravili su gala svadbu, za koju, kako su pisali mediji, dali 30.000 evra.


Iako pokloni, žurka do kasno u noć i čak dve venčanice nisu izostali, izostalo je ono što je glavno - brak.


Vanja je uspela nemoguće, a to je da napravi svadbu, a da se zapravo ne uda. O ovom estradnom fenomenu pevačica je progovoril i tom prilikom istakla da je još devojka svog muža.

- Žurka je bila fenomenalna, trajala je do kasno u noć, sve je prošlo savršeno. Probudila sam se sa temperaturom, ali nadam se da nije kovid. Mislim da su me pripreme za venčanje iscrple, trebalo je sve organizovati i uverena sam da je povišena temperatura posledica premora. U svakom slučaju, ukoliko potraje, testiraću se - rekla je Vanja Mijatović, koja ističe da je slavlje proteklo u najboljem redu.


- Sve je bilo savršeno. Oduševljena sam činjenicom koliko me je kolega ispoštovalo i pojavilo se na mom venčanju. Nisam želela nikoga da forsiram, ko je želeo da otpeva nešto, latio se mikrofona. Sve je bilo spontano i opušteno, baš kao što sam i želela - rekla je Vanja, koja je potom otkrila da je njenom najsrećnijem danu jedino falio matičar.

- Istina je da se u stvari nisam udala za Aleksandra. Mi smo odlučili da sada organizujemo proslavu, a da venčanje odgodimo - začudila nas je pevačica, pa pokušala da objasni:

- Aleksandar i ja nismo želeli da ustajemo rano taj dan, da sve bude vremenski zgusnuto i da maltretiramo goste da prisustvuju i crkvenom i opštinskom venčanju. Rešili smo da prvo napravimo žurku, a da se kasnije opštinski venčamo u krugu najmilijih. I dalje nismo zakazali termin, ne žurimo. Venčaćemo se o tom-potom, sada nam je bilo bitno da napravimo proslavu - zaključila je Vanja.

Podsetimo, ovoj nesvakidašnjoj „svadbenoj“ proslavi prisustvovali su brojni estradnjaci, među kojima:


Svetlana Ceca Ražnatović, Tamara Milutinović, Katarina Grujić, Uroš Živković, Nikolina i Saša Kapor i mnogi drugi.

Darko Lazić došao je na Vanjinu proslavu u prisustvu nove devojke, a na istoj zabavi našla se i njegova bivša žena Ana Sević.

- Upoznala sam Darkovu novu devojku, bilo je normalno, kao i sa svakom njegovom prethodnom partnerkom. Njegov izbor je njegova stvar, nema šta ja da budem zadovoljna ili ne - rekla je tim povodom Ana Sević.

Kuma na venčanju koje se nije desilo bila je Aleksandra Mladenović, koja je najpre „bračnim“ partnerima otpevala pesmu za prvi ples, a potom je i sama uhvatila bidermajer. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic

Povezane vesti:


>