Region

Svet

Anđelka Prpić izgubila dete u tržnom centru!

Anđelka Prpić izgubila dete u tržnom centru, počela je da vrišti i da ga doziva!  Naravno, nisam tukla dete, ali sam čučnula i uzela ga za ruku i kroz zube mu rekla...

Anđelka Prpić izgubila dete u tržnom centru! Screenshoot/Instagram

Glumica Anđelka Prpić bila je gošća emisije "Amidži šou" i tom prilikom u rubrici "Intimne kuglice", otkrila da li je nekada izgubila dete u tržnom centru ili na nekom drugom mestu.


- Koliko situacija treba da nabrojim, ne znam koliko imamo vremena - rekla je Anđelka kroz smeh, pa nastavila:

- Šalim se. Jesam, nažalost više puta se desilo. Nije bilo tragično, naravno, ali u toj sekundi sve je prestrašno. Bili smo u nekom tržnom centru, mislim da sam baš sinu nešto kupovala i valjda od te silne dece odjednom vidim da nema mog deteta! On je imao onaj "bajs" bez pedala, znaš oko kad se puste, pa tako drže balans... On je tako otišao negde, a ja sam počela da vrištim po radnji: "Jakša! Jakša! Jakša", da bi on u nekom momentu on naišao. I sad ja onako gledam šta ću, vaspitna metoda, dečiji psiholozi su mi rekli da jedino kada je dete životno ugroženo, skroz je legitimno da budeš grublji. 


Naravno, nisam tukla dete, ali sam čučnula i uzela ga za ruku i kroz zube mu rekla: 

"Nemoj više nikada da si ovo uradio", baš sam zapenila... Uglavnom, u tom momentu dok ja penim i pričam, dolazi neka žena sa decom i kaže: "Jao, deco, hajde da se slikate, vidite ko je tu", ja joj kažem da sačeka trenutak jer pričam Jakši nešto, a ona meni kaže: "Dobro, mi žurimo, mora sad"... "Izvinite, vaspitavam dete", to sam odgovorila, tako da celu to njegovo gubljenje pamtim po toj nestrpljivoj gospođi - otkriva Anđelka u emisiji "Amidži šou".
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>