Zadruga

Parovi

Ermina Pašović je sa svojim fanovima podelila nefiltrirane fotografija!

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je sa svojim fanovima podelila nefiltrirane fotografija nastale pre estetskih korekcija. Ona uopšte nema problema da podeli sa javnošću šta je sve na sebi uradila, što mnoge žene i to ne samo sa estrade, nemaju hrabrosti da priznaju!

 Ermina Pašović je sa svojim fanovima podelila nefiltrirane fotografija! Screenshoot/Instagram

- Pre i posle. Bez filtera i bez šminke. Ovo je rezultat moje kože i ožiljaka nakon dva laserska tretmana. Nos, kapke, naravno da imam još tretmana za uklanjanje ožiljaka, ali sam želela da vam pokažem trenutno stanje, kao što sam obećala - poručila je na Instagramu nekadašnja zadrugarka Ermina.


- E, ovako, pošto mi inboks već gori, ja nisam tip devojaka koje kriju i ono, u fazonu, zaspale ružne i probudile se lepe preko noći. Ne, sve što sam radila radila sam transparentno jer znam koliko ih ima koji nisu u javnosti, a nemaju hrabrosti.

Ne, nisam ni ja imala 34 godine. Ali kada sam donela odluku, stojim iza toga i dokumentujem sve to jer nema potrebe za stidom. Dragi Bog nas je takve dao, sa krivim nosem, sa rošavim licem i tako dalje. Na nama je da skupimo hrabrosti i radimo na tome. Svako ko ima isti problem, znam kako je. Sva sreća pa živimo u 21. veku, gde smo napredovali medicinski i postoji mogućnost. Meni je koža večito problem bila
- zaključila je Ermina Pašović.


Ermina je, po napuštanju rijaliti šou-programa “Zadruga”, zarađeni novac uložila u estetske korekcije, te je dosad korigovala vilicu, nos, usne, napravila “mačje” oči, da bi naposletku stavila i silikonske implante.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>