Region

Svet

Aca Lukas: Ne brinite za mene, odlično se osećam!

Folk zvezda Aca Lukas završio je juče u bolnici zbog nesnosnih bolova u stomaku, a sinoć je pušten kući. Ne brinite za mene, odlično se osećam, poručuje pevač.

Aca Lukas: Ne brinite za mene, odlično se osećam! Foto: Pink.rs





Aca Lukas je bio zbrinut u Kliničkom centru Srbije, a lekarima se požalio na nepodnošljive bolove u stomaku koji su u kombinaciji sa umorom i iscrpljenošću učinili da se oseća jako loše.


Nakon svih detaljnih analiza ustanovljeno je da se pevač otrovao hranom zbog čega je i imao nesnosne bolove u stomaku, a kada se svemu tome doda i činjenica da je imao naporne nastupe, kao i da mesecima unazad radi maltene bez dana odmora, te da je premoren, bilo je i očekivano da se sve to odrazi na njegovo zdravlje.


Ne brinite za mene, odlično se osećam. Nastavljam sa radom i pripremama za predstojeće koncerte koje sam najavio sa svojim timom. Ekipa koja radi sa mnom, privodi kraju pripreme za velike koncerte u Novom Sadu, Beogradu i Sarajevu – izjavio je Aca Lukas, a Saša Mirković, njegov producent i izvršni menadžer, sprema još niz iznenađenja kada je reč o Acinim velikim koncertima u Novom Sadu, Beogradu i Sarajevu.
 

Ivana Šašić zgrožena ponašanjem svog bivšeg supruga!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>