Zadruga

Parovi

Kuća Mikija Đuričića je zapaljena zbog ove žene! (VIDEO)

Pretio mi je i vređao u sred noći. Vređao je i mog brata i mrtvog oca. On je psihopata! Mora da odgovora za ono što govori i radi... Kuća Mikija Đuričića je zapaljena zbog ove žene!

Kuća Mikija Đuričića je zapaljena zbog ove žene! (VIDEO) Screenshoot/youtube


Komšija Mikija Đuričića, koji se trenutno nalazi u "Zadruzi", Darko L. za vikend je pokušao da zapali njegovu kuću u Kupinovu, ali na svu sreću, požar je na vreme otkriven i sprečena je veća tragedija.

Darko L. je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana, a sada se oglasila i njegova sestra D.L. Ona kaže da će protiv Đuričića podneti tužbu zbog pretnji i vređanja, koje joj je uputio letos.

- Miki je divljak. Pretio mi je i vređao u sred noći. Vređao je i mog brata i mrtvog oca. On je psihopata! Mora da odgovora za ono što govori i radi, a ja za sve ovo imam snimke. Đuričić je veliki idiot! Letos smo se sreli u prodavnici. Kaže mi: "Hej, gde si?" Ja njemu isto i kažem da je sve okej. Tad mi je rekao da je kupio kuću u Inđiji. Nakon toga, pojavljuje se njegov intervju na Jutjubu gde je izjavio da se seli kod tašte, ispod kojeg sam napisala

"Komšija, pa ti si reče da si kupio kuću!" 


Nakon toga, u pola jedan noću počinje da urla, preti i vređa. On ne shvata da spoljni svet nije "Zadruga", preti kome stigne. Njega niko ne voli, a nas oduvek mrzi. Išli smo zajedno u osnovnu školu. Inače, bahat je, pun nekih krimosa koji mu dolaze sa pištoljima. U sred bela dana pucaju, jer je stavio novu ogradu. Šta reći? - kaže D.L.Majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao pokojnog oca.


- Darko se nalazi u zatvoru, danas će da bude saslušanje. Uradio je to jer se, pre nego što je otišao u "Zadrugu", Miki zakačio sa mojom ćerkom, Darkovom sestrom. Miki je vikao koliko je god mogao, kao ludak je vikao, psovao majku i mrtvog oca što se obesio", i šta sve nije govorio, i to je ovaj moj zapamtio. Bio je pod dejstvom alkohola, sve mu se skupilo i prosto, pukao mu je film. Miki je pretio, ali ne mom sinu, nego ćerki. Svašta je govorio, da izvinete, posvao je mrtvog oca što se obesio", a moj muž se obesio pre 16 godina... - počela je ona i objasnila da se sve dogodilo još pre nekoliko dana.


- To je bilo u petak, ja sam došla u šest uveče. Samo sam čula od ćerke da su ga odveli. Da li je on palio ili samo posuo benzin, verujte mi da ne znam... Nije to bilo nešto strašno, ali on je bio mnogo pijan, pod dejstvom alkohola je bio, inače to sigurno ne bi uradio trezan. Znam, garantovano. On nije neki kabadahija, on se leči od depresije, povučen je - rekla je Gordana i priznala da je njen sin i ranije pravio prestupe, ali u alkoholisanom stanju:

- Imao je prestup 2003. godine u Šimanovcima, isto pod dejstvom alkohola, kada ja auto koji je pripadao svešteniku ostao otključan, i on je pošto mu je pobegao autobus ušao u kola, išao nekih stotinak metara i udario je u transformator.


- Moja ćerka mu je napisala na mrežama nešto kao: "Kupio si kuću u Inđiji, a ovde živiš". Ne znam što ga je to toliko pogodilo. Onda je došao moj sin, pitao me je da li sam čula šta se desilo, a ja sam spavala tada. Kaže:"Miki kao da nije bio normalan, on je svašta rekao". Miki nije bio pijan, on ne pije. On je takav, neurotičan, koliko puta mu se tako desi sa komšijama da se isvađa i svašta govori. Naiđe mu... Jednom sam ja palila tu neko lišće, on kaže "Je*em te Bože, ne žive ovde, dođu, pa pale đubre". Ima on neke ispade. Ja sam sa njegovim roditeljima bila dobra, sa majkom pogotovo, sa sestrom njegovom, sve... - rekao je izvor za Informer.Otac Mikija Đuričića vidno je šokiran!


Mirko Đuričić ističe da je bio na poslu kada mu je javljeno da je komšija pokušao da zapali njihov dom, a onda je otkrio da su komšije, kada su videli šta on radi, brzo dotrčale i sprečile veću štetu.


Mirku Đuričiću nije jasno šta se tu tačno izdešavalo, tvrdi da njegov sin nema neprijatelje, a dodaje i da mu konkretan razlog napada još uvek nije poznat budući da je sa komšijinom majkom u odličnim odnosima.


Kako saznaju beogradski mediji D.L. je danas određeno 30 dana pritvora. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo/Informer

Povezane vesti:


>