Lepota

Ljubav

Usvojite ove navike da bi vam koža bila lepa i zdrava!

Svako se divi kada vidi mladoliku ženu, a da bi tako izgledala ona praktikuje određene stvari. Usvojite ove navike da bi vam koža bila lepa i zdrava!

Usvojite ove navike da bi vam koža bila lepa i zdrava! Svet Plus

Ako ste se pitali kako nekim ženama polazi za rukom da izgledaju tako mladoliko, mi imamo odgovor

Lep i negovan izgled lica se može zadržati i bez odlaska kod plastičnog hiruruga, samo poštujući ova jednostavna pravila. 

Što pre usvojite ove navike. Ne samo da će vas podmladiti nego će i povoljno uticati na zdravlje:


1. Ispravno buđenje

Posvetite sebi malo vremena ujutru, to će vam pomoći da lakše prođete kroz naporan dan. Nakon što čujete alarm, iskačete iz kreveta, kuvate kafu, popijete je u nekoliko minuta i izjurite iz kuće. Ako vaše jutro izgleda ovako, tu pravite veliku grešku, jer ništa ne utiče na starenje kao stres.


2. Unosite dovoljno vode

Sve mladolike žene dan započinji velikom čašom vode. One, takođe u toku dana popiju najmanje još 1,5 litara vode. Hidratacija je ključna u održavanju dobrog izgleda. Ako organizmu nedostaje tečnosti, prvi znaci se vide baš na licu. Ono izgleda ispijeno, umorno, a javljaju se i podočnjaci.

3. Izbor pravih namirnica

Sve što pojedemo i popijemo, odražava se na stanje kože. Baš zato je vrlo važno praviti pravi izbor kada je hrana u pitanju. Razmislite o uvođenju heljde u ishranu. Osim toga, dovoljan unos povrća i namirnica koje obiluju vitaminom A će značajno uticati na lep izgled kože.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>