Zadruga

Parovi

Uroš Ćertić ponižavao Maju na Instagramu: Dika romske zajednice!

Uroš Ćertić ponižavao Maju na Instagramu, a sada je "kuje u zvezde". "Lepotica iz Belog Potoka, dika romske zajednice!"- napisao je Uroš izmešu ostalog.

Uroš Ćertić ponižavao Maju na Instagramu: Dika romske zajednice! Screenshoot/Instagram
Maja Marinković i Uroš Ćertić na ratnoj su nozi već neko vreme, kada je zadrugarka uvidela da njen drug zapravo nije prijateljski nastrojen prema njoj, te da je krenuo perfidno da je podbada otkako mu je u lice, pred svima, stavila do znanja da nikada ne bi bila sa njim.


Uroš Ćertić od tada ponižava Maju, govori joj da je nakaza i da ima krive noge, iako ju je do tad kovao u zvezde i pričao da je Marinkovićeva "klasa" u odnosu na druge devojke, te da je seks bomba, a sada je isplivao stari Urošev stori, koji jasno govori kakvo je mišljenje imao o cimerki iz "Zadruge".


Kaskader je u februaru ove godine javno opleo po Maji Marinković. Okačio je njene fotografije pre i posle estetskih operacija i napisao:

Lepotica iz Belog Potoka, dika romske zajednice! Sretno budućem ocu deteta, nadam se da ima jače gene od nje, kao što Mustafa Sandal od Emine, na sreću ona dva dečkića - glasila je njegova poruka, a nema sumnje da Maji neće biti pravo kada bude saznala.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>