Zadruga

Parovi

Miljana Kulić izgubila veliki broj kilograma, pa objavila rezultate! (FOTO)

Rijaliti zvezda Miljana Kulić izgubila je veliki broj kilograma, a rezultate operacije smanjenja želuca i dijete objavila ja na svom Instagram profilu.

Miljana Kulić izgubila veliki broj kilograma, pa objavila rezultate! (FOTO) Screenshoot/youtube

Miljana je dugo vodila bitku sa kilogramima, a onda je odlučila da u jednoj turskoj klinici ode na operaciju smanjenja želuca i tako rešila problem gojaznosti.

Nažalost, Miljana Kulić je zbog komplikacija koje su nastale zbog te operacije bila na ivici života i smrti, pa je preko mesec i po dana provela u bolnici.

Miljana je na svom Instagram profilu pokazala kako je izgledala pre operacije i kako izgleda sada, a mnogi su bili šokirani kada su videli koliko je mršavija.

Uz fotografiju je napisala:

"Za sve one koji kažu da nisam smršala, a tek ću."
Izgubila je 25 kilograma i ne planira da stane, a najavila je i šok transformaciju do Nove Godine.
 

Super Cveta otvorila dušu o svojim životnim tragedijama! (VIDEO)
 
 Evo kako je Miljanin i Ivanov susret prokomentarisala Ivanova supruga Jelena:Što se tiče njihovog susreta, sve je bilo očekivno. Miljana je u svom stilu ,tobože, odlučila da pred kamerama “rešava” odnose sa ocem svoga deteta…. Imam mnogo toga da kažem iskreno - započela je Jelena za Pink.

Dosta laži smo čuli sinoć od nje… Zapravo većinu stvari, bukvalno je jedva čekala da uđe iako verujem da joj lekari to nisu nikako preporučili. Takođe smatram da ni Miljani, ni njenoj porodici nije cilj da otac uspostavi konačno bliži odnos sa sinom, već da budu aktuelni u medijima. Oni, kao i uvek, žive za to što je veoma tužno. Da je sreće sve bi bilo drugačije, što ne znači da jednog dana neće biti, u čemu Ivan ima apsolutno moju podršku - rekla je Jelena.

On sinoć uopšte nije burno reagovao, samo je odgovorio na njene uvrede kako priliči jednom muškarcu, bez ijedne uvrede. Smatram da on ne može ni da ima neki odbrambeni stav prema takvoj osobi, od nje se mogu očekivati samo uvrede i eventualno udaranje štiklom u glavu - aludirala je Jelena na Miljanin sukob sa bivšim dečkom Lazarem Čolićem Zolom.Hipotetički da li biste podržali Ivana ako bude hteo da se bori za starateljstvo nad sinom, ili bar da nađe zajednički jezik sa Kulićima da učestvuje u vaspitanju i odrastanju deteta?

Apsolutno! Ne da bih ga podržala, već smo razgovarali o tome i insistiraću da se to desi. Znamo da ona nema starateljstvo, već njena majka. Znamo i po zakonu u koja dva slučaja se starateljstvo dodeljuje majci, i znamo zašto ga ona nikada ne može imati. U tom slučaju, Ivan ima sanše da dobije starateljstvo. Niti je psihički bolesnik, niti zavisnik, ima potpuno pravo. I do sada sam insistirala da se približi svome sinu, i nastaviću to da radim, bez obzira na njihovu (porodice Kulić) nesaradnju i bezobrazluk! - direktna je bila Ivana.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>