TV Show

Parovi

Dalila Dragojević: Prošlost ne može da se ispravi! (VIDEO)

Dalila Dragojević je priznala da prolazi kroz neprijatne situacije sa Lukom. Prošlost ne može da se ispravi, samo možemo da radimo na budućnosti- kaže bivša zadrugarka.

Dalila Dragojević: Prošlost ne može da se ispravi! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Dalila Dragojević proslavila se u rijalitiju „Zadruga 5“ nakon što je javno ostavila supruga Dejana Dragojevića, a onda i što je njena ljubav sa Filipom Carem propla, ona je stupila u vezu sa Lukom Nikolićem.


Dalila Dragojević je otkrila, da je doživela neprijanu situaciju kada su njenom momku Luki, pred njom prilazile druge devojke.

 "Imala sam pre neku noć situaciju. Devojka nije znala ni ko sam, ni šta sam, ni da li sam sa njim. On je rekao: ''Upoznaj se sa mojom devojkom''. Da skačem i pravim scene, ne pada mi na pamet. Normalno sam odreagovala, moja rekacija je bila prirodna. Kod svake žene postoji ljubomora i to je normalno. Samo sam pružila ruku i predstavila se. Imaš devojaka kojima ne smeta ništa, prići će ako je naumila, takve nemaju osećaj." - rekla je Dalila Dragojević i dodala:





- Šalju mu non-stop poruke na Instagramu, ali to je normalno. Kažu gde je mene našao, Zadruga, standarno. On je meni sam rekao da mu je prednost što je sve pratio i zna kroz šta sam prošla. Meni je drago što njemu nije problem moje učešće u Zadruzi. Prošlost ne može da se ispravi, samo možemo da radimo na budućnosti - rekla je Dalila u emisiji „Magazin in“.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>