Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 3. oktobra do 9. oktobra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

Više posvetite pažnju ishrani. Izbacite brzu hranu, slatkiše, grickalice između obroka. Uzimajte više proteina kroz meso, jaja i u ishranu uključite više povrća i žitarica.

Ljubav

Spolja gledano – delovaće kao da je sve savršeno, kao da je sve na svom mestu. Unutar vas – to baš i neće biti tako. Vage, slobodne ili zauzete – okupirane su temama, pitanjima, osobama, nemirima koji ih vrte u krug i za koje trenutno ne poseduju rešenje.  Za neka rešenja i odgovore je potrebno samo vreme, a to isto vreme trenutno radi za vas. Zauzete Vage neka pokušaju da imaju što otvoreniju komunikaciju sa voljenom osobom – neke odgovore ćete dobiti na taj način. Što se tiče slobodnih – pustite neka se kockice same poslože, bilo da ste u ovom momentu okrenuti ka prošlosti ili ka nekoj novoj osobi.

Posao

U raskoraku ste između novih mogućnosti koje se otvaraju pred vama i postojećih situacija koje trenutno jesu u zastoju ali pokazuju tendenciju da se u skorije vreme reše. Sve ono novo što biste eventualno ovih dana pokrenuli malo je verovatno da će ispuniti vaša očekivanja i to imajte na umu pre nego što ozbiljnije krenete u ovom pravcu. Za vas bi ipak bilo bolje da učvrstite ono što trenutno imate i da se posvetite rešavanju obaveza, odnosa i saradnji koji su već prisutni u vašem životu.

Zdravlje

Oscilacije pritiska kod starijih Vaga. Mlađi – mogućnost prehlada, problemi sa spavanjem.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Svaki čas pokleknete pred iskušenjima, a trenutno su najveća slatkiši i grickalice. Povrće možete uzimati u neograničenim količinama, a pokušajte da slatkiše zamenite raznovrsnim voćem.

Ljubav

Kod nekih će „raditi“ pogledi, kod nekih reči a kod svih će definitivno „proraditi“ strasti – ovo pričamo o slobodnim Škorpijama koje trenutno itekako ispod oka merkaju neke osobe, a evidentno je da i te osobe merkanjem uzvraćaju. Do ljubavnog „sudara“ će svakako doći, ako ne tokom ove nedelje a ono već tokom naredne. Da li je tajno, da li je javno, da li postoje razlike, da li je staro ili novo – trenutno uopšte nije važno. Važno je da ste se pronašli. Što se tiče zauzetih – i vi ćete uspevati da se „pronađete“. Doduše, vaš odnos će imati svoje uspone i padove, ali ćete uspevati da se održite na površini.

Posao

Prilično istrajno vi probijate svoj put u poslovnom segmentu. Problemi se pojavljuju, ali ih vi rešavate u hodu i nastavljate dalje. Ta upornost koja je trenutno nemerljiva i jeste ono što će vas „čupati“ u svim situacijama koje se postave pred vas. Usporenost i strpljenje u kriznim momentima. Imaćete neki vid razočarenja – da li kroz osobu kojoj ste verovali, da li kroz informacije za koje ste se nadali da će biti povoljnije, da li kroz potrebu da maltene ispočetka radite ono što ste mislili da ste već priveli kraju.

Zdravlje

Osetljivi disajni putevi, problemi sa spavanjem.

 

STRELAC

Hrana

Junetinu, piletinu i ribu možete pripremati, dinstano ili grilovano. Jaja i mlečne proizvode u umerenim količinama, a peciva, slatkiše i testa biste trebali da izbegavate u potpunosti.

Ljubav

Ljubavni život kod slobodnih Strelčeva počinje da se zahuktava. U igri su i novi i stari igrači, dešavanja koja skreću vašu pažnju, koja vas čas uznemiravaju zbog količine vatre i strasti koja postoji, a čas vas čine uzlepršanim, ustreptalim, raspoloženim. Prava dešavanja očekujte od naredne sedmice, do tada – sve ovo shvatite kao uvertiru. Zauzeti Strelčevi – komunikacija će vam u jednom momentu biti odlična, u drugom nećete moći da se složite niti dogovorite ni oko najobičnijih sitnica. Baš te sitnice mogu vam kvariti dan, raspoloženje, odnos. Zato nemojte da dozvolite da prevladaju, borite se ljubavlju.

Posao

Neke poslovne situacije koje se ponavljaju vas umaraju. Umaraju vas i priče i vrtenje u krug sa nekim ljudima koji su tu kao fora vaša podrška, a u stvari vam je jasno da na njih ne možete da se oslonite. Vi lično imate toliko obaveza da ne znate na koju ćete stranu pre a dešavanja na dnevnoj bazi vas i mentalno i fizički umaraju. S druge strane gledano – uvek će se nekako sve poklopiti da u poslednjem trenutku završite čak i ono što ste smatrali da je nemoguće. Šareniš od nedelje koji vam trenira živce.

Zdravlje

Problemi sa urogenitalnim traktom, virusne infekcije.
 

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! JARAC

Hrana

Voće i povrće je neophodno zbog imuniteta, a možete se i igrati pa praviti razne kombinacije sveže ceđenih sokova. Umanjite unos mesnih prerađevina.

Ljubav

Iako vam mnogo toga odvlači pažnju, najpre kroz poslovni i porodični segment – ipak u ovoj nedelji uspevate da se više povežete sa voljenom osobom, da više budete tu jedno za drugo. Slede vam neki fini zajednički trenuci u kojima ćete oboje moći da se opustite i više uživate. Povremeno ćete uspeti doduše i da se sapletete na situacijama ili pitanjima koja ni ranije niste uspeli da rešite – ali će se to lakše prevazići, najpre kroz otvoreniju komunikaciju. Zauzeti Jarčevi – više udvarača u ovom periodu. Neki su glanc novi, neki mirišu na prošlost, a neki su moguće i stari emotivni poznanici. Pa vi birajte.

Posao

Redovne poslovne obaveze će vam oduzimati dosta vremena, a pojaviće se i nove kojima morate posvetiti pažnju, paralelno sa starima kojima je potrebno završavanje i rešavanje. Što bi se reklo – sa svih strana udara na vas. Na sve to – komunikacija sa onima sa kojima sarađujete neće biti savršena, kočiće vas ljudi, papirologija, problemi sa tehnikom i organizacijom. No, za divno čudo – u svemu ovome vi uspevate prilično dobro da plivate a rekla bih da će i finansijski segment da se poboljša.

Zdravlje

Prehlade, virusne i bakteriološke infekcije.

 

VODOLIJA

Hrana

Da biste pokrenuli metabolizam i malo rasteretili varenje bilo bi dobro da u ovoj nedelji više konzumirate voće, povrće, orašaste plodove i žitarice. Vrlo vodite računa o ispravnosti mlečnih i mesnih proizvoda.

Ljubav

Suštinski, odnos sa  partnerom će biti dobar. Da će s vremena na vreme da se provuče po koja tenzija, nedoumica, nerviranje – hoće. Pa ćete tako voljeno biće i vi da se čas obožavate i funkcionišete odlično, a čas ćete onako „na finjaka“ udarati kontru jedno drugom. Oko nekih situacija nećete moći da se razumete i sporazumete, ali ćete zato pronalaziti načine da to prevaziđete kroz emociju i strast. Slobodne Vodolije – za vas kreće period zvan „zemljotres, urnebes“. Biće vam interesantno definitivno jer ćete dobiti jedan miks i prošlosti i noviteta i tajni i strasti i ludih emocija koje se bude u tren oka.

Posao

Ukoliko su vaše nade išle ka tome da ulazite u mirniji poslovni period – slobodno ih otpišite odmah. Ne samo da se igranka bez prestanka nastavlja, već će sada dodatno i da se ubrza. Nemojte toj brzini da se prepuštate jer vas može uvesti u greške, idite lagano nekim svojim tempom – pa kad i koliko stignete da obavite. Sa nekim osobama ćete imati odličnu komunikaciju, za druge će vam trebati kilo živaca i dva prevodioca. Ovo vam je inače nedelja pojačanih troškova i priliva koji neće uspevati da ih sustignu.

Zdravlje

Meteoropatske tegobe, oscilacije pritiska, intenzivnije glavobolje.

 

RIBE

Hrana

Preterivanje, oscilacije apetita, neadekvatno pripremljene ili neispravne namirnice, sklonost ka jačoj hrani I slatkišima – sve ovo vam može izazivati stomačne tegobe, otežano varenje I nadimanje.

Ljubav

Za mnoge od problema u vašim emotivnim relacijama velikim delom ste krivi vi. Ili ne umete da nađete pravi pristup voljenoj osobi ili pak smatrate da se mnoge stvari podrazumevaju i da nije potrebno da ih kažete ili uradite. Ne kažem da je vaš partner savršen, daleko od toga – ali makar trenutno je iskreniji od vas u namerama da poboljša vaš odnos. Ukoliko imate nameru da poboljšate postojeće stanje – moraćete da budete mnogo otvoreniji i konkretniji u komunikaciji. Slobodne Ribe – sem ukoliko nemate nameru da uđete u neku tajnu priču, ovo vam baš i nije savršen period za ljubav.

Posao

Što više jurite i žurite kao muva bez glave, više ćete biti skloni pravljenju grešaka. Potrudite se da pre svakog svog poteza ipak uzmete dovoljno vremena da razmislite. U fazi ste i kada ste vi nedorečeni a i kada se ne razumete sa onima sa kojima sarađujete, pa će prosto biti normalno da stalno dolazi do nekih konfuzija, zabuna ili nesporazuma. I pored ovoga – počeće da se otvaraju neke prilike, neke pogodnosti za vas koje definitivno treba ozbiljno uzeti u obzir. Nedelja dobrih zarada i isto tako jakih troškova.

Zdravlje

Stomačni problemi, virusne infekcije.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>