Region

Svet

Cecin bivši i Jovana Ljubisavljević uhvaćeni zajedno!

Zvanične potvrde da su zajedno, nije bilo ali Cecin bivši, Bogdan Srejović i Jovana Ljubisavljević uhvaćeni su zajedno! 

Cecin bivši i Jovana Ljubisavljević uhvaćeni zajedno! Screenshoot/Instagram

Nakon ljubavnog brodoloma, veliki su izgledi da će Jovani Ljubisavljević, bivšoj učesnici "Zadruge", ponovo sija sunce na polju ljubavi.

Nakon što je čekala da Stefan Karić izađe posle deset meseci iz Zadruge 5, Jovana Misica i Karić su raskinuli svoju ljubavnu vezu krajem leta.

Ljubisavljevićeva je izbegavala noćne izlaske punih deset meseci, koliko je Stefan bio u "Zadruzi", međutim bolni raskid rešila je da lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu nedavno je upoznala Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja, inače bivšeg emotivnog partnera folk zvezde Cece Ražnatović. Varnice su, pričao je ranije izvor za Pink, sevnule "na prvu".Iako zvanične potvrde o njihovom odnosu nije bilo, paparaco ih je ipak uhvatio zajedno u jednom noćnom klubu.

Njih dvoje se nisu razdavajli celo veče, sedeli su jedno kraj drugog, a tom pirilikom se primetilo da definitivno tu ima emocija.


Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi.

Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu vezu stavili su početkom februara ove godine i izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

Fotografiju pogledajte OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>