Style

Ljubav

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Pogledajte šta vam donosi mesečni horoskop za oktobar, ako ste  Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Naše akcije trebaju da budu dobro odmerene, jer se lako pogreši i „zaluta“.

Mesečni horoskop za oktobar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus

Na ulasku u oktobar Sunce i Venera se nalaze u znaku Vage, Mesec je u znaku Strelca, a retrogradni Pluton u znaku Jarca, piše Venera sa papilotnom.VAGA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – prisustvo Sunca, Venere a od 11-og oktobra I Merkura u vašem znaku – definitivno će uticati na poboljšanje vašeg društvenog života, a I vi lično ćete privlačiti pažnju gde god da se nađete. Kao što je za neke od vas ovo period uživanja, zabave, flertovanja, zanimljive komunikacije pa I emotivnih početaka sa novim osobama u vašem životu, za neke druge pripadnike vašeg znaka ovo će biti dodatno I mogućnost kontakta, pa I obnove ljubavnih veza sa osobama iz prošlosti. Najbolji period za nove/stare emotivne početke jeste tokom druge dekade oktobra, pa izvolite – uživajte I ljubavišite. Što se tiče zauzetih, odnos sa partnerom će imati svojih uspona I padova. Koliko god ćete češće nego inače imati I lepih I kvalitetnih momenata I prave komunikacije, isto tako će se javljati trenuci nerazumevanja, obostrane tvrdoglavosti I toga da ni jedno od vas ne želi da odustane od svoje tačke gledišta.

Posao

Neizvesnost koja vas prati po mnogim pitanjima početkom oktobra, informacije koje vas zbunjuju I lošija atmosfera u poslovnom okruženju – polako će nestajati I od ulaska u drugu dekadu meseca imaćete mnogo čistiju I jasniju situaciju. Poslovno, ovo je korektan mesec za vas – možda nećete uspeti da ostvarite svoje planove u potpunosti, ali ćete imati dobre pokazatelje I smernice na dalje. Finansijski ste dosta stabilni, ali vam sledi talas pojačanih troškova tokom poslednjih desetak dana meseca.

Zdravlje

Nemojte forsirati sebe, pogotovo tokom prve dekade oktobra koja je zdravstveno I najnepovoljnija po vas. Odmarajte se više.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Previše vam je planeta “iza leđa” u polju koje se vezuje za tajne, pa ni slobodne ali ni zauzete Škorpije u ovom periodu neće biti imune na zabranjene strasti. Još ako je u pitanju osoba sa kojom ste ranije nešto imali ili vam je ostala “bolna tačka” – onda je mogućnost da se situacija iskomplikuje dodatno pojačana. E sad, ukoliko ste slobodni – to da li ćete ući u nešto tajno ili nećete – samo je vaša stvar. Da će biti svih mogućnosti za tako nešto hoće, a ako je to želja vašeg srca – izvolite. Ionako postoje izuzetno male šanse da slobodne Škorpije uđu u nešto što nije tajno, prikriveno, sklonjeno od radoznalih očiju. No, ukoliko ste zauzeti, naravno da potencijalna problematika nije ni malo naivna, pogotovo što vas tek očekuju eventualne posledice dela koje napravite sada. Ukoliko uspete da iskulirate mogućnosti za tajna flertovanja – odnos sa partnerom će biti šaren, promenljiv, nestabilan ali ipak dosta korektan.

Posao

Usporavanje Marsa pred retrogradni hod u znaku Blizanaca ukazuje I na smanjenje vaše energije I potrebu da date sebi više prostora za odmor I regeneraciju. I sa ovako smanjenim kapacitetima vi ćete uspevati da funkcionišete, ali biste trebali bolje da se organizujete I pokušate da što više smanjite prostor za potencijalne greške I propuste. Možete biti obuzeti planovima I idejama koje nećete moći da realizujete u ovom periodu. Obratite pažnju na troškove koji su tokom oktobra pojačani.

Zdravlje

Smanjen imunitet, sklonost ka virusnim I bakteriološkim infekcijama disajnih puteva.

 STRELAC

Ljubav

Ukoliko ste slobodni, vaše aktivnosti I društveni život će biti pojačani većim delom oktobra meseca. Biće ovde prostora I za po koje kraće putovanjce, za druženja, izlaske, generalno – dobra energija će vas pratiti na svakom koraku. Što se tiče konkretno emotivnosti – I staro I novo će biti na dnevnom redu. Ukoliko težite obnovi nekog kontakta iz prošlosti ili čak obnovi ljubavne priče, ona sada jeste moguća I to najpre tokom druge dekade meseca. Ako ste pak prošlost ostavili iza sebe I želite da vas nova ljubav “podigne” – I to je moguće I to sve do kraja druge dekade oktobra. Moram da primetim da prošlost trenutno ima prednost nad novitetima, kod nekih od vas kroz konkretne povratke, kod drugih – kroz vrlo slične priče ili slične osobe. Što se tiče zauzetih, imaćete I dobre I loše faze. Dosta toga ćete uspevati da rešite kroz komunikaciju I otvorene razgovore, ali biće situacija koje će vam donositi nemir I nervozu.

Posao

Saradnički, kolegijalni odnosi, pa čak I oni sa osobama koje su vam nadređene – mogu biti u nekoj vrsti raskoraka naglašeno do kraja prve dekade meseca. Ovo je period u kojem možete biti skloni I greškama, pa pokušajte da ne žurite prilikom obavljanja obaveza. Možda vam vaša ili tuđa sporost u nekim situacijama smeta, ali ona je istovremeno I preduslov da posao bude obavljen kako treba. Generalno – ostatak meseca donosi velike aktivnosti I dinamiku na poslu, pregršt kontakata I dešavanja.

Zdravlje

Do polovine meseca vaš zdravstveni segment je stabilan. U drugom delu oktobra potencijalne prehlade, smanjen imunitet.

 

JARAC

Ljubav

U emotivnim relacijama – šareno. Partner I vi nemate isto mišljenje po nekim pitanjima I teško uspevate da se dogovorite, što posebno može biti izraženo početkom meseca I tokom poslednje dekade oktobra. Razlozi za nesuglasice ne moraju striktno biti vezani za vaš odnos – oni se mogu vrteti I oko finansijskih, porodičnih pitanja ili oko organizacije zajedničkog vremena. Još ako je poslovna tematika nešto što vas lično okupira tokom ovog perioda I čemu dajete prioritet nauštrb vremena sa voljenom osobom – to će biti dodatna stavka koja će unositi nemir I za koju partner neće imati mnogo razumevanja. Slobodni Jarčevi – sve što se vezuje za posao, ali I za vašu društvenost I kontakte sa prijateljima, izlaske – potencijalno je mesto za nova emotivna dešavanja, ali I za kontakte sa osobama iz prošlosti. Bilo da uđete u nešto novo ili nastavite staro – postoji šansa za trajnost I stabilnost odnosa.

Posao

Poslovno je ovo prilično jak period za vas, jer ćete u više navrata dobiti potvrde svega onoga što ste u prethodnom periodu uložili. Nekima od vas stoje izuzetne mogućnosti za bolje radno mesto, unapređenje ili finansijske benefite. Poslovni sektor je mesto gde ćete I tokom oktobra ulagati najveći deo svoje energije. Neke rezultate I ostvarenje planova ćete dobiti odmah, za neke ćete morati još malo da sačekate. U prvoj dekadi meseca postoji prostor za greške, budite više fokusirani na posao.

Zdravlje

Imunitet vam nije sjajan, pa pokušajte da ga kroz adekvatnu ishranu, dovoljno odmora I blagu fizičku aktivnost popravite. Slabe tačke su disajni organi I kičma.

 

VODOLIJA

Ljubav

Mars, Sunce, Venera I Merkur daju podršku vašem znaku tokom većeg dela oktobra meseca, pa će Vodolije bilo da su slobodne ili zauzete kroz ovaj period proći uglavnom dobro, nošene talasom optimistične I kvalitetne energije. Ukoliko ste u paru – funkcionisaćete po principu “dogovor kuću gradi” sve do ulaska u treću dekadu meseca. Komunikacija vam je dobra I ukoliko I bude nekih sitnijih problema, oni će relativno brzo biti rešeni. Ta poslednja dekada oktobra će uneti dozu nemira u vaše emotivne relacije – partner I vi možete biti u raskoraku sa vremenom ili će vas pak lične obaveze odvlačiti jedno od drugog, što kod nekih od vas može rezultovati I pojačanim sumnjama I nesigurnošću. Što se tiče slobodnih,  iako imate jakih mogućnosti za nove emotivne “poduhvate” tokom oktobra, I dalje je u prvom planu sve što se vezuje za ljubavnu prošlost, kod koje postoje šanse za obnovu odnosa.

Posao

Vodolije imaju pred sobom izuzetno jak poslovni mesec. Iako ćete u prvim danima oktobra biti skloni kašnjenjima I greškama, ovo ćete od ulaska u drugu dekadu meseca uspeti da regulišete. Polovinom meseca očekujte vrhunac dešavanja I to je period u kojem možete napraviti izuzetno važne poslovne dogovore I pokrenuti planove čija će realizacija biti u mesecima koji su ispred vas. Prva dekada meseca vam donosi pojačane troškove I novčane gubitke, ali ostatak oktobra je finansijski povoljan po vas.

Zdravlje

Češće glavobolje I problemi sa pritiskom u prvoj dekadi meseca, kao I sklonost ka virusnim infekcijama. Ostatak perioda je zdravstveno povoljniji.

 

RIBE

Ljubav

Period do kraja prve dekade meseca je nepovoljan za Ribe u emotivnim relacijama. Partner I vi nemate iskrenu komunikaciju, mnogo toga se prikriva, o bitnim temama ćuti. Deluje kao da I jedno I drugo izbegavate da na pravi način razgovarate o problem u vašem odnosu, već da ste skloni da to potisnete, zanemarite, gurnete pod tepih. Na neko vreme možete I uspeti u ovome, ali će neispričane teme ponovo doći na dnevni red, ako ne krajem ovog meseca a ono već tokom novembra. Savet za vas je da probate da otvoreno porazgovarate po bilo kom pitanju I da vidite da li možete pronaći zajednički jezik I kompromis. Nije nemoguće, samo je potrebno više obostranog truda. I slobodni I zauzeti imaju mogućnost da u ovom periodu pokrenu ili čak obnove neku tajnu prepisku, flert, pa I emotivnu priču. Nešto potpuno novo za slobodne Ribe eventualno bi moglo da dođe tek pred kraj meseca.

Posao

U oktobar ulazite kroz izvesnu dozu neizvesnosti – da li ste zabrinuti za svoje pozicije, da li su do vas stigle informacije za koje ne znate da li su tačne ili ne, da li postoji neko nerazumevanje sa osobama koje su vam poslovno od velike važnosti – sve je moguće. A možda ste jednostavno preforsirani svim dešavanjima, neorganizovani I pod izvesnom dozom konfuzije. Ući ćete u mirniju fazu vrlo brzo, već pred kraj prve dekade meseca I sve do kraja oktobra imate relativno jednostavna poslovna dešavanja.

Zdravlje

Mesec u kojem vam je potrebno više fizičke aktivnosti da biste se osećali dobro. Početkom perioda slabiji imunitet I sklonost prehladama I stomačnim problemima.
 

Mesečni horoskop za oktobar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>