Zadruga

Parovi

Dejan Dragojević progovorio o Aleks, pa se dotakao Kristijana Golubovića! (VIDEO)

Dejan Dragojević progovorio je o svojoj devojci Aleks, pa se dotakao i Kristijana Golubovića! Bilo bi nekoliko diskvalifikovanih kada bih ja ušao u Zadrugu, kaže pobednik predhodne sezone!

Dejan Dragojević progovorio o Aleks, pa se dotakao Kristijana Golubovića! (VIDEO) Screenshoot/Instagram


Dejan Dragojević je bio gost Ognjena Amidžića i tom prilikom otvoreno je progovorio o učešću svoje devojke Aleksandre Nikolić u Zadruzi 6, a tom prilikom dotakao se i Kristijana Golubovića.

- Smeta im što se promenila na bolje, što je staloženija, smirenija, nasmejanija. Hoće da ospore taj njen napredak i da je vrate na onu staru Aleksandru koja ćuti. Zato joj kažu da je Dejan dva. Svaka joj čast. Šta da kažem o onima koji je napadaju, kad se Kristijan Golubović kao muškarac oblači vulrgarnije od nje, gađa je flašama. Na korak je od nasilja, ali nema ništa od toga jer je njemu robija iza leđa i mora da pazi šta radi - rekao je Dejan, pa priznao da mu Aleksandra nedostaje:


- Težak mi je svaki dan otkad je nema. Nedostaje mi. Navikao sam da je tu. Prošlo je 15 dana, a kao da je prošlo sedam godina. Nisam spreman za ulazak u "Zadrugu 6", ali kada bih ušao diskvalifikovali bi se oni sami, pet-šest njih, Kristijan na prvom mestu. Svi ti koji napadaju Aleks što im uzvrati istom merom kada joj opsuju majku, a ćute kada se oni biju - dodao je Dragojević, a potom progovorio o svom učešću u Zadruzi.


- Voleo bih da uđem, ali ne. Bilo bi nekoliko diskvalifikovanih kad bih ja ušao - rekao je Dejan u emisiji Amidži šou. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>