Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 26. septembra do 2. oktobra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

Sa promenama u načinu ishrane ste možda započeli u prethodnom periodu, a možda će i ova sedmica biti „okidač“ za drugačiji režim ishrane. Neko će u promene ući zbog zdravlja, neko zbog izgleda….

Ljubav

U nedelji koja je ispred nas uspećete da se dogovorite sa sobom. Mlad Mesec u vašem znaku ukazuje da ulazite u novu životnu fazu u kojoj su motivi – rešiti sve ono što vas opterećuje, ostaviti prošlost iza sebe ili se konačno pomiriti sa njom (na jedan ili drugi način), a za one stavke koje još uvek ne možete da pomirite u sebi – sačekati pravi trenutak. Sunce i Venera u vašem znaku podstiču vas da sebe stavite na prvo mesto, da konačno istinski zavolite sebe. Ukoliko vas i partner voli – odlično. Ukoliko ne – koga nema, bez njega se može. Slobodni – tek ste zakoračili u fazu pravih ljubavnih dešavanja. Malo strpljenja.

Posao

Od ove nedelje Vage će sve intenzivnije krenuti u „proboj“ kada je poslovni segment u pitanju. Da, ostaće vam retrogradni Merkur u polju podsvesti – da vas podseća da neke greške više ne smete ponavljati, da vas upozorava da ne treba baš uvek verovati ljudima, obećanjima….a tu je i da vam kroz intuiciju da odgovore koji su vam potrebni. Dobar odnos Saturna i Marsa prema vašem znaku daće vam strpljenje i snagu, dok će opozicija Jupitera testirati granice strpljenja ali i donositi nove poslovne šanse.

Zdravlje

Uglavnom sitnije, ali dosadne zdravstvene tegobe – stomak, zubi, koža, alergije.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Mlečni proizvodi (jogurt, kiselo mleko, mladi sir), piletina, ćuretina, biljna vlakna, kao i jabuke – sve ovo će vašem stomaku i probavnom sistemu prijati. Ne odgovara vam brza hrana, veća količina začina.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama konstantno će na dnevni red izlaziti iste teme, ista pitanja, iste situacije. Milion puta do sada ste ih partner i vi rešili na jedan te isti način ili ste ih gurnuli pod tepih – a ni jedno ni drugo nije očigledno donelo prava rešenja, čim se sve iznova ponavlja. Vreme je da razmislite o suštinskim promenama – najpre kod sebe, u svom načinu razmišljanja, u svojim postupcima. Tek na taj način možda ćete se primaknuti istinskim rešenjima. Slobodne Škorpije – prošlost, bilo kroz bivše partnere i poznanike, bilo kroz priče i osobe koje su kao preslikane kao ono kroz šta ste već prošli.

Posao

Saturn vas uči odgovornosti i posvećenosti i ukoliko funkcionišete po ovom modelu – čak i ono za šta ste smatrali da vam se izmaknulo iz ruku – vratiće vam se kao ponovljena šansa ili kao informacija koja vam otvara vrata za ono što želite. Generalno gledano – poslovni segment donosi opterećenje i vaše pokušaje da na pravi način odgovorite na izazove koji se postavljaju pred vas na dnevnoj bazi. Postoji šansa da do sredine ove nedelje dobijete nešto što ste dugo priželjkivali i čekali. Finansije – ohoho troškova.

Zdravlje

Oscilacije pritiska, glavobolje, problemi sa spavanjem.

 

STRELAC

Hrana

Od voća će vam prijati jabuke, pomorandže i šljive. Možete pojačati unos mleka (ako ga pronađete) i mlečnih proizvoda. Veća potreba za intenzivnijim ukusima i začinjenijom hranom.

Ljubav

Oni odnosi koji nisu stabilni ulaze u pa, dosta čudnu i turbulentnu fazu koja može završiti i prekidima, naglašeno u naredne dve sedmice. Sam početak nedelje može delovati kao dosta miran i komunikacijski stabilan, ali će se vrlo brzo pokazati da ispod ove mirne površine postoji problematika. Oni odnosi koji su suštinski dobri – imaćete tenzije koje vam najpre donose osobe koje pokušavaju da se mešaju u vaš odnos i to verovatno ne prvi put. Slobodni Strelčevi – može biti kontakata, komunikacije, može biti kao nekih dešavanja….ali ništa to nije posebno niti daje naznaku za ono što je vama potrebno.

Posao

Trudićete se da vaša komunikacija sa saradnicima bude korektna, aktivna. Trudićete se da budete odgovorni prema obavezama i da ispoštujete dogovore. No, to ne znači da će se drugi automatski ponašati na isti način. Šta više – vrlo često nećete biti sigurni koliko možete da se pouzdate u njih, koliko možete da im verujete i da li možete da se na njih oslonite. Generalno gledano – neka „kozmetička“ poboljšanja možete u ovoj nedelji dobiti, ostvariti – ali nisam sigurna da ćete suštinski biti zadovoljni.

Zdravlje

Problemi sa sinusima, alergijama, glavoboljama.

 

Šest grešaka! Zašto farmerke brzo gube boju i oblik?JARAC

Hrana

Problemi sa varenjem mogu biti prisutni u ovoj nedelji najpre zbog nervoze, koja iako potisnuta “vri” unutar vas. Uzimajte lagane, ali dovoljno hranljive obroke. Izbegavajte mlečne proizvode.

Ljubav

Nekog poboljšanja, najpre u komunikaciji između partnera i vas hoće biti u ovoj sedmici, pa bi bilo dobro da iskoristite ovaj povoljan trenutak i rešite sve ono što je do sada pravilo problem u odnosu, kao i da zatvorite pitanja i teme koji se već dugo vuku. Sve ono što ostane otvoreno i što ne regulišete do kraja sedmice, sigurno će vam praviti problem u narednom periodu. Slobodni Jarčevi – kao da idete unazad non stop….ili se vraćate ka prošlosti (ili ona ka vama) ili pak ostvarujete kontakte sa osobama koje vas podsećaju na ono što je bilo. Čak i novi počeci sa novim osobama mogu biti obojeni „poznatošću“.

Posao

Ono što je vrlo pozitivno jeste da ćete na neke obaveze, greške, dogovore, projekte ili planove – konačno moći da stavite tačku i da kažete sebi „e, i to je gotovo, obavljeno!“  Šta više – izgleda da ćete biti poprilično zadovoljni i svojim funkcionisanjem, ali i rezultatima. U suštini, sve ono što ima prefiks „prošlost“ sada je kod vas postavljeno prilično dobro. Ukoliko imate nameru da pokrećete nove poslovne priče, dogovore, saradnje ili projekte – nemojte žuriti, nije vreme za brzinu.

Zdravlje

Osetljivost respiratornog sistema. Podložnost virusnim i bakteriološkim infekcijama. Stomačne tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Potreba za jačom hranom, za pikantnijim ukusima i većom količinom začina. Češće ćete konzumirati meso i mesne prerađevine. Potrebno vam je više voća i biljnih vlakana u ishrani.

Ljubav

Neki kao fora napredak u vašim emotivnim relacijama postoji, ali daleko je to od dobrog a i ide sporo, previše sporo za vaš ukus. Ono što je bitno jeste da će komunikacija krenuti da se poboljšava, da ćete imati više vremena jedno za drugo i da ćete lakše pronalaziti zajednički jezik po svim pitanjima. Ono što nije dobro – vaše želje i potrebe će biti u neskladu sa onim što partner trenutno može da da. Strpljenje, jedino vam to ostaje…..Slobodne Vodolije – zaglavili ste se ili u ljubavnoj prošlosti ili u „već viđeno“ dešavanjima i pričama sa novim osobama. Trenutno je tako kako je, drugačije ne može.

Posao

A na poslu – spektakl. Promene u planovima i dešavanjima su i dalje prisutne na dnevnoj bazi i vi se u tome snalazite čas odlično, a čas ne možete da pohvatate šta ste kome rekli, obećali i šta treba prvo da završite. Mars trenutno „igra“ na vašoj strani i on će vam pomagati što se usmerenja i energije tiče jer ćete uspevati da u poslednjem trenutku obavite sve ono što se zahteva od vas. A zahtevaće se poprilično. Ne oslanjajte se preterano na saradnike i kolege, nisam sigurna da će vam biti od pomoći.

Zdravlje

Kao sve je u redu, ali se vi osećate prilično isceđeno, polovično. Meteoropatske tegobe.

 

RIBE

Hrana

Dobro je da konzumirate kuvanu hranu, ribu a meso i mesne prerađevine, kao i mlečne proizvode biste baš mogli i da izbegnete. Povrće, žitarice, jaja – su namirnice koje će vam prijati.

Ljubav

„Povratnici“ će biti prisutni kod slobodnih Riba, i možete ponovo dati šansu nekom od bivših partnera ili osobi sa kojom ste počeli komunikaciju u prethodnom periodu pa je iz nekog razloga prekinuli. Šta će biti od ove lepote na dalje – videćemo. Što se tiče onih koji su u paru – rešavajte ono što treba rešiti jer sada imate neke prilike da to obavite korektno i normalno. Ne izbegavajte teške teme, jer one neće čudesno nestati same od sebe – biće prisutne tu i dalje, da „žuljaju“ i partnera i vas. Sama suština i koren vašeg odnosa pod pritiskom je Marsa – a on će biti tu do proleća sledeće godine. Ozbiljno se posvetite vezi.

Posao

Zbrda – zdola situacije nastavljaju se i dalje kada je poslovni segment u pitanju. Malo ste vi neorganizovani, malo se više ne razumete sa saradnicima i kolegama, malo su prisutni papirološki problemi, malo vas stiskaju rokovi i teraju vas da žurite tamo gde žurbi mesta nema. Plivate vi u svemu ovome, ali ponekad ni sami ne znate kako uspevate. I pored solidnih finansijskih priliva, troškovi kao da pojedu sve ono što ste zaradili – posebno oni koji se vezuju za dom ili za članove porodice.

Zdravlje

Osetljivost disajnih puteva, slabost, umor – najpre mentalni umor.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>