Zadruga

Parovi

Viki Mitrović izazvala pometnju! Ljubi je Nikola Đorđević!

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović izazvala je pometnju na društvenim mrežama! Ljubi je Nikola Đorđević, bivši partner Sanje Vučić.

Viki Mitrović izazvala pometnju! Ljubi je Nikola Đorđević! Screenshoot/Instagram

Bivša zadrugarka Viktorija Viki Mitrović našla se u društvu Nikole Đorđevića, bivšeg momka pevačice Sanje Vučić.Njih dvoje su pozirali zajedno, a Nikola je ljubio Viktoriju koja se pojavila u izazovnom izdanju.


Ona je na "stori" na društvenoj mreži Instagram dodala i emotikon srca, pa su mnogi posumnjali da se među njima rodila ljubav.

Viktorija Mitrović je ostala misteriozna što se tiče njenog ljubavnog života i nije otkrivala da li je u vezi, a za to vreme njen bivši muž Robert Mitrović "služi kaznu" u rijalitiju "Zadruga 6" jer naredna tri meseca neće imati honorar, o čemu možete čitati OVDE.


Setimo se, Nikola je takođe bio učesnik "Zadruge", a tada se šuškalo da je sa pevačicom Sanjom raskinuo jer je bio mlad i neiživljen.

- Stalno su se svađali oko toga, jer je njoj bio potreban mir. On je mlad, neiživljen i samo je gledao gde bi mogao da ide na piće i da se provede sa društvom. Sanja to nije mogla da podnese, jer je njoj preko glave bilo svega - pričalo se tada. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>