Style

Ljubav

Magičan mlad Mesec u znaku Vage koji počinje 25. septembra!

Magičan mlad Mesec u znaku Vage koji počinje 25. septembra, baš u isto vreme kad i retrogradni Merkur, pa se sukobljavaju dve različite energije.

Magičan mlad Mesec u znaku Vage koji počinje 25. septembra! Svet Plus

Ipak, od 25. septembra je idealan period da zavirite u sebe i fokusirate se na svoje misli.

Ova lunarna energija čini da budemo otvoreni, nežni, a spremi na nove stvari, podstiče nas da se fokusiramo na pronalaženje ravnoteže. Mlad Mesec nam šalje jednu slatku i harmoničnu atmosferu - osetićete taj zen momenat.
Kako će to delovati ovaj nežni mlad Mesec?

 

Može pogoditi vaše raspoloženje i teraće nas da vrednujemo ono što želimo, a najbolje što možemo učiniti, jeste da damo sebi prostora i vremena. Ako osetite da vam se spava više nego što je to uobičajeno, znajte da je i to jedan od dejstava mladog Meseca.

 


Takođe, osetićete veliku motivaciju i želju da ostvarite svoje ciljeve, a ovaj period je i odličan za brigu o sebi i širenje pozitivne energije oko sebe. 

Nakon ovog mladog Meseca počinjemo da ulazimo u sezonu pomračenja, koja počinje tokom sledećeg mladog Meseca, od 25. oktobra.

Tada vas očekuje velika transformacija, promene koje će uzburkati život - zato iskoristite energiju mladog Meseca da usvojite novine koje vam mogu pomoći u narednim životnim putovanjima. Tri horoskopska znaka će najviše osetiti uticaj ovog perioda.

 

Mlad Mesec će najteže pasti Ovnovima koji više neće moći samo da jure, već će morati malo i da zastanu, takođe i njihov ljubavni život će biti na iskušenju. Ove promene će osetiti i Vage, kojima sledi turbulentan period naročito u pogledu toga kako doživljavaju sebe. Jarčevi će dobiti dosta novih ideja i poslovnih izazova, dok će morati da obrate pažnju na međuljudske odnose.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy

Povezane vesti:


>