Zadruga

Parovi

Sandra Bakša i Danijel Višić: Sad je jasno ko je lagao! (18+)

Aktuelni učesnici rijalitija "Zadruga 6", Sandra Bakša i Danijel Višić žestoko su se posvađali tokom emisije "Gledanje snimaka", a pojavile su se i intimne prepiske... Sad je jasno ko je lagao!

Sandra Bakša i Danijel Višić: Sad je jasno ko je lagao! (18+) Screenshoot/youtube
Sandra i Danijel nisu mogli da se dogovore da li su i koliko bili u emotivnoj vezi, ali i koliko su bili prisni.


I dok je Sandra Bakša tvrdila da se za tri meseca veze samo pet puta videla sa Danijelom, kog je optužila da je homoseksualac, on je to demantovao i istakao da su nekoliko puta bili intimni. Danijel je poručio svom administratoru da obelodani njegove i Bakšine prepiske, a mi vam sada donosimo one najintimnije.


Naime, u prepiskama Sandre i Danijela Višića do kojih smo došli jasno se vidi da su njih dvoje bili intimni, kao i da ga je Bakša oralno zadovoljila, o čemu su naširoko pisali jedno drugom uz najintimnije detalje.

U prepiskama se vidi da je Danijel pohvalio Bakšino ''umeće'', što je njoj bilo posebno drago, a imao je i jedan specijalan zahtev za nju. Takođe, on ju je pitao da li voli da je šamara dok ga oralno zadovoljava, dok mu je ona rekla da sve voli, a njihovu celu prepisku pogledajte u nastavku OVDE. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>