Style

Ljubav

Horoskop predviđa blagostanje za tri znaka Zodijaka!

Horoskop predviđa blagostanje za tri znaka Zodijaka u narednom periodu! Za ova će tri znaka nadolazećih par meseci biće sjajni jer će im doneti ostvarenje mnogih želja.

Horoskop predviđa blagostanje za tri znaka Zodijaka! Svet Plus





Jarac
U zadnje vreme oni su iscrpili, ali na pomolu su promene. Iako će i dalje imati mnogo obaveza, bolje će se s time nositi. Kraj oktobra donosi im olakšanje i priliku da promene ono čime nisu zadovoljni. Mnogi će osetiti da je vreme za idući korak u karijeri ili obrazovanju. Osećaće se bolje i s više optimizma će planirati budućnost, a u decembru ih očekuje finansijska dobit ili nova ljubav.





Škorpija
Nadolazeća jesen doneće im olakšanje. Primetiće da se nakupljeni problemi polako rešavaju, a da se oni osećaju zadovoljnije i spokojnije. Prestaće da se opterećuju sitnicama, a hrabrost i optimizam omogućiće im da dožive uspeh u svemu čega se prihvate. Novembar samcima donosi priliku da se zaljube, dok će parovi učvrstiti vezu, a decembar je sjajan za nove poslovne poduhvate.





Ribe
Kada krajem oktobra Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine očekuju ih sjajne okolnosti na poslovnom i finansijskom planu, dok će im novembar doneti ispunjenje u intimnom životu. Ako nemaju nekog posebnog u svom životu, to će se promeniti. Ovo je izvrsno vreme za učenje, studiranje, sticanje novih veština, ali i za putovanja i nova iskustva.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>