Zadruga

Parovi

Glasovne poruke kao dokaz! Robert Mitrović vređa Viktoriju! (VIDEO)

Glasovne poruke kao dokaz! Robert Mitrović preti, vređa i ucenjuje bivšu ženu Viktoriju Mitrović. Ne radim nigde, bolujem od kičme, kao penzioner živim.

Glasovne poruke kao dokaz! Robert Mitrović vređa Viktoriju! (VIDEO) Screenshoot/youtube

Brojni sukobi bivših supružnika Viktorije i Roberta Mitrovića će, sasvim sigurno, dobiti sudski epilog. Pink.rs došao je u posed prepiske i audio snimaka razgovora Viki i Roberta uoči njegovog ulaska u šestu sezonu "Zadruge", kada mu je ona najavila tužbu.

Naime, čim je saznala da će njen bivši ući u "Zadrugu", te da će obelodaniti sve pikanterije iz njihovog pet godina dugog braka, Viki ga je upozorila da će ga tužiti ukoliko išta bude rekao, a takođe ga je obavestila da je jedna tužba već pokrenuta protiv njega, zbog toga što nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Miru.


Samo ti pričaj, dobićeš tužbu za sve što budeš jeo g*vna! Ne sekiram se. I dobio si tužbu za alimentaciju, doći će policija po tebe brzo. Mene se batali, ne uzimaj me u usta - poručila mu je Viki, posle čega je usledio rafal uvreda.


Robert je svojoj bivšoj ženi u glasovnim porukama izrekao mnoštvo uvreda, pomenuo joj je Marka Osmakčića, pa poručio da nema odakle da izmiruje obaveze prema detetu, budući da je, kako kaže, bolestan i nezaposlen, te da živi kao penzioner.

Šta se k*rčiš, govedo jedno smrdljivo?! Pa, idi tamo Marka prijavi, smrade, što te bije, maltretira i baca u bazen tamo i psuje ti dete, a ne mene, koji sam te p*cao i stvorio ti dete, razumeš? Pre bi smestila mene nego nekoga koga ne poznaješ, nekog sa kim nemaš ništa. Tužiš me baš kad ne treba, znaš? A šta ti misliš, govedo jedno, zašto ulazim ja unutra? Da se eskponiram? Znaš li koliko mene boli k*rac da ja budem deo javne scene... Ulazim tamo da bih pomagao nešto. Lepo sam te pitao, ti si se ponašala loše, treba da te bude sramota, otac sam tvog deteta. Em što si radila bruku i sramotu unutra, i sad još sutradan da raste dete, što će naravno da raste, i hoćeš da kažeš da si smestila oca njenog u zatvor? Šta glumiš ti, da si uhvatila Boga za k*rac? - poručio je Robert Mitrović, a potom nastavio:

Ne radim nigde, bolujem od kičme, kao penzioner živim. D*pe mi utrnulo od penzionerskog života. Šta ti hoćeš od mene, meni kičma kriva, mozak mi je kriv, odakle mi da ti dam pare.


Prepisku pogledajte OVDE

Audio poruke Roberta Mitrovića poslušajte u nastavku: 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>