Region

Svet

Razvod Jovana i Mirjane Memedović jedina ispravna odluka!

Razvod Jovana i Mirjane Memedović bila je jedina ispravna odluka u tom trenutku. Nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca...

Razvod Jovana i Mirjane Memedović jedina ispravna odluka! Screenshoot/Instagram
Bivša supruga voditelja Jovana Memedovića, Mirjana, nedavno je bila u Crnoj Gori gde je privlačila poglede svih prisutnih svojim izgledom.


Mirjana već neko vreme vrlo uspešno promoviše eterična ulja, koja su korisna kako za psihološka, tako i zdravstvena stanja, a dobra su i u estetske svrhe.


Inače, Jovan i Mirjana su se razveli 2014. godine, na iznenađenje opšte javnosti. Za voditelja i njegovu suprugu, međutim, to je bila jedina ispravna odluka u tom momentu.Bivši supružnici i roditelji dvoje dece, Maše i Uroša, razišli su se bez grubih reči, te je i sam proces razvoda bio bezbolan, a tek nedavno otkriveni su pravi razlozi razvoda.


Iako se uvek pretpostavlja da je glavni razlog razvoda odsustvo ljubavi ili pak razgovora, možda prezasićenje, međutim kod Jovana i Mirjane dogodilo se potpuno nešto drugo.

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće, zapravo najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama snimajući neverovatne ljude i pojave, a po povratku, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca, piše Kurir.

 

Najveći deo slobodnog vremena provodio je, što i danas čini, u svojoj vikendici na planini, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>