Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 12. septembra do 18. septembra 2022! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus
Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana: VAGA

Hrana

Jedino što biste trebali da izbegavate u ovoj sedmici jeste da jedete u kasnim večernjim satima, a to će vas itekako mamiti, vući. Takođe, pokušajte da u vašoj ishrani bude što više biljnih vlakana.

Ljubav

Slobodne Vage – dešavanja da, ali ne onakva kakva bi vama istinski prijala i ispunila vašu dušu. Dok Mars trigonskim aspektom miluje vaš znak, evidentno je da inicijativa i zainteresovanost drugih prema vama postoji. No, isto tako postoji i prepreka za ostvarenje ili pak neka „sitnica“ koja vas lično sprečava da se prepustite i sitinski uživate u dešavanjima. Samo je potrebno malo strpljenja da stvari dođu na svoje mesto. Oni koji su zauzeti – jedno drugom ste čas u prvom, čas u pedesetom planu. Spajate se pa se odvajate, a to vama nikako ne prija i ne daje vam sigurnost. Mogućnost flertovanja „sa strane“.

Posao

Informacije koje dobijate tokom ove nedelje će vas ili oduševljavati ili smoriti totalno, kao da neće postojati sredina. Ukoliko se oduševite  – odlično, pokretanje po nekim pitanjima sledi. Ukoliko se smorite – pa, makar ćete spoznati da nečemu nije trenutak da se realizuje i da ćete morati da budete još neko vreme strpljivi. Generalno gledano – sve vezano za posao se sada odvija pomalo haotično i komplikovano. Vaša posvećenost i trud doprinose da koliko toliko plivate uspešno u svemu.

Zdravlje

Moguće povrede, osetljivost respiratornog sistema, problemi sa spavanjem.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Odličan je trenutak da menjate navike po pitanju ishrane ili da se vratite na režim koji ste ranije praktikovali. Generalno – izbegavajte mlečne proizvode i prezačinjenu hranu.

Ljubav

Velika nervoza je prisutna između partnera i vas, kao i velike promene raspoloženja i dešavanja na dnevnoj bazi. Čas odlično, čas nikako. Jednim delom ta nervoza se vuče iz vašeg odnosa, a drugim, većim – iz okolnosti u kojima ste, ali i iz prošlih dilema i pitanja koja nisu rešena onda kada je trebalo. Sada će vas izvlačiti komunikacija i strast – ovo prvo neće ići lagano, ovo drugo hoće. Kombinujte, da biste što pre našli zajedničku tačku i postigli smirenje. Slobodne Škorpije – zašto kažeš „ljubav“ a misliš na avanturu/s..s/strast? Sve u šta uđete i šta započnete ovih dana ide samo iz zapaljenosti.

Posao

Napeti saradnički odnosi su trenutno na tapetu. Niti vi razumete one sa kojima radite, niti oni razumeju vas. Obostrani pokušaji da se kroz zajednički interes pronađe rešenje, ali će i to ići kroz prepreke, zastoje i komplikovanje svega što se iskomplikovati može. Vaša lična nervoza, koju gomilate unutar sebe jeste jedan od faktora destabilizacije jer u takvim stanjima niste fokusirani, pravite greške ili pak vidite neprijatelje i tamo gde ih nema. Naporan period za vas. Finansije dolaze, ali troškovi otimaju pare.

Zdravlje

Pojačana nervoza, umor, problemi sa varenjem.

 

STRELAC

Hrana

Prija vam i privlači vas hrana koja je više začinjena . Gledajte da ne preterate i pokušajte da uživate umereno. Uzimajte dovoljno tečnosti, potrebna vam je jača hidratacija.

Ljubav

Strelčevi u emotivnim vezama nisu u jednostavnom periodu. Odnos se lako destabilizuje kroz obostranu nervozu i lošu komunikaciju, a teško se vraća u mir i balans i za to je potrebno mnogo truda i sa jedne i sa druge strane. Umete vas dvoje da priđete jedno drugom kada se potrudite i kada to hoćete. Što više iskrenosti i otvorenosti u komunikaciji – lakši način za prevazilaženje trenutnih napetosti i nemira. Slobodni Strelčevi – đa novi, đa stari „igrači“ u vašem ljubavnom ruletu su itekako prisutni. Strasti mogu proraditi, hemija može buknuti, ali ne možemo trenutno pričati o stabilnim ljubavnim počecima.

Posao

Neki tip zastoja ili otežanja u komunikaciji, dogovorima, saradnjama – i na dalje je prisutan u ovoj nedelji. Ona varijanta – zašto jednostavno kad može komplikovano? Situacije se taman pomere u pravcu koji vam odgovara i vi se ponadate rešenju, a onda neka prepreka ili nesporazum iznova zakoči ili vas čak vrati na početak. Međuljudski odnosi su pod tenzijom – vas jure, vi jurite druge – i nikako da se „pohvatate“ a da ne pokidate živce jedni drugima. Finansije klackaju i nikako da potrefe pravi put.

Zdravlje

Problemi sa pritiskom starijima. Osetljivost respiratornih organa.

 JARAC

Hrana

Sedmica u kojoj posebnu pažnju morate obratiti na kvalitet namirnica i njihov rok trajanja. Takođe, konzumirajte hranu koja se lako vari i koja ne opterećuje vaš želudac.

Ljubav

Kod slobodnih su se otvorile šanse za ljubavna dešavanja koja će ići ili preko poslovnih dešavanja ili kroz društvenost i društvene mreže. Moguće je i da vas neko staro poznanstvo iznova zaintrigira i pokrene talas dešavanja koja će vam prijati. Sve priče pokrenute u ovom periodu imaće šansu za trajnost i razvoj, ali će neminovno morati sa sobom da nose dašak komplikovanosti i tenzija. Ali, to i jeste ljubav – emocije i zbrka, ruku pod ruku. Oni koji su zauzeti imaju nervozu kroz porodicu ili kroz teme koje su ostale nerešene između partnera i vas. Ovo se da prevazići, samo su potrebni trud i bolja komunikacija.

Posao

Dosta toga će se tokom ove nedelje konačno pomeriti sa mesta. Težina i komplikacije moraće da budu prisutni, makar u početnoj fazi rešavanja. Ukoliko čekate informacije, odgovore ili papire koji su vam bitni za posao ili neki vid promene – postoji šansa da to stigne do vas, pa makar na samom kraju radne sedmice. Što se organizacije posla na dnevnoj bazi tiče, tu ćete i dalje imati pojačanu problematiku – manjak vremena a višak obaveza je prisutan, kao i ne baš sjajni odnosi sa saradnicima.

Zdravlje

Premorenost, loše navike po pitanju ishrane, odmora, spavanja.

 

VODOLIJA

Hrana

Možete I tokom ove sedmice povremeno osećati napade gladi, koji su posledica unutrašnje nervoze I napetosti. Ne posežite za grickalicama i slatkišima između obroka.

Ljubav

Mars u vašem polju zabave, provoda, ljubavi pali i žari kroz susrete, reči, kratka i burna spajanja. E sad, interesantno je da on Vodolijama može istovremeno doneti nekog novog, ali pokrenuti i „stare“ poznanike i ljubavi. Ka kome ćete se vi okrenuti, zavisi od mnogo faktora ali svakako je da ćete dobiti mogućnost za paralelne početke i dešavanja. To na primer može biti varijanta – dobićete šansu da zatvorite i zaključite neku prošlu priču i da u isto vreme otvorite sebe za nešto novo. Oni koji su u emotivnim relacijama – dokle god žudite jedno za drugim i težite dobroj komunikaciji – bićete dobro.

Posao

Organizacija je ovih dana haotična – malo zbog vaše nemogućnosti da se u potpunosti fokusirate na posao, a jednim delom i zbog okolnosti i drugih osoba koje svako malo unose distrakciju u utvrđene planove i dogovore. Uspevate vi da se snalazite u svemu ovome, ali vas to mentalno i fizički troši i remeti vam svakodnevicu. Ono što ste pokrenuli kroz dogovore ili pravna, papirološka pitanja – završićete tokom ove nedelje, naravno – uz stres. Novac vam se izvlači iz ruku, koliko god da ga stežete.

Zdravlje

Stomačne tegobe, sklonost infekcijama, osetljiva koža.

 

RIBE

Hrana

Jednim delom će se vaša ishrana stabilizovati, ali to je još uvek daleko od dobrog. Osetljivost creva, želuca i problemi sa varenjem mogu vas pratiti i na dalje. Bazirajte ishranu na povrću.

Ljubav

U vašim emotivnim relacijama trenutno je vrlo maglovito. Odnos sa partnerom je promenljiv i nestabilan jer ste čas sposobni za zajedničke planove i akcije, a čas ne uspevate da se dogovorite i razumete ni oko čega. Ono što trenutno ide na ruku vašem odnosu jeste promena – možda kratko putovanje, možda češći izlasci i aktivnosti sa prijateljima – prosto rečeno, pronađite nešto novo što vas izmešta iz trenutnog stanja i što će vam prijati. Slobodne Ribe – šanse za brza i iznenadna dešavanja koja vam prijaju i koja u vašu blizinu dovode osobe sa kojima ćete uspeti brzo da se povežete i „kliknete“.

Posao

U periodu ste kada je nervoza unutar vas pojačana – kao da se bojite da ćete nešto ispustiti iz ruku, da nećete stići na vreme da obavite sve što je potrebno. Ta unutrašnja napetost sada samo može da vam smeta jer dovodi do vaših impulsivnih poteza i odluka. A to je sada potrebno izbeći. Imate sve preduslove da funkcionišete normalno, samo je potrebno da malo zastanete i realnije sagledate situaciju. Ovaj vam period istovremeno donosi jače troškove, ali isto tako i vrlo solidne prilive.

Zdravlje

Stomačne tegobe, naglašena nervoza.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>