Region

Svet

Sandra Silađev: Najgore je živeti u lažnom braku! Prestala sam da ga volim!

Komičarka Sandra Silađev iskreno je progovorila o svom privatnom životu. Najgore je živeti u lažnom braku! Razvela sam se jer sam prestala da ga volim!

Sandra Silađev: Najgore je živeti u lažnom braku! Prestala sam da ga volim! Screenshoot/Instagram
O Sandrinom privatnom životu se malo zna jer ona retko priča o tome.


Bivši muž Sandre Silađev verovatno je najveća nepoznanica od svih jer dok jeste poznato da glumica ima ćerku Unu koja danas ima 12 godina, ona strogo krije o tome gde joj je otac i u kakvim su odnosima.


Bivši muž Sandre Silađev takođe se bavi umetnošću iako mnogo više od toga nije poznato. Razveli su se kada je Una bila mala sve od tada glumica je morala da se sama stara o ćerci.

– Biti samohrana majka u Srbiji izuzetno je naporno, kako finansijski, tako i u smislu odgovornosti. Dete zahteva neprestanu pažnju, dvadeset četiri časa dnevno; i da mu pripremite obroke, i da razgovarate, i da razmenjujte nežnosti i zagrljaje, i da pomažete u izradi domaćih zadataka. Ali, život nas nauči da se organizujemo u hodu – izjavila je ranije Sandra, dok bivšeg supruga ipak nije komentarisala.

Bivši muž Sandre Silađev više nije u njenom životu, ali ona je ipak jednom otkrila šta su za nju bile granice koje se u partnerskom odnosu ne prelaze.


– Ljubav mi je veoma važna i volim da sam zaljubljena, ali ne po svaku cenu i ne da budem sa bilo kim. Ako nema ljubavi ne smete lagati ni sebe ni dete, jednostavno treba izaći iz te veze. Mnogi žive u lažnim odnosima, većina je zasnovana na navikama, lažima, interesima. Povezuje ih, na primer, zajednički stan što je baš bezveze. Meni je lakše da odem nego da ostanem u takvim relacijama. Potrebna je velika hrabrost da se napuste te veze, ali za mene je veća hrabrost ostati u laži nego otići. Kad shvatim da nekoga više ne volim, obuzme me užasan nemir. Strašno je kada legnete pored nekoga koga ne volite – izjavila je Sandra.

Glumica je ranije otkrila da nije sama i da je emotivno ispunjena kraj novog muškarca ali dugo nije potvrdila da li je to još uvek slučaj. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Espreso

Povezane vesti:


>