Region

Svet

Petar Božović o razvodu: Nisam mogao da podnesem pobačaje! (VIDEO)

Poznati glumac Petar Božović je jednom prilikom u intervjuu progovorio o prvoj supruzi, Ruskinji Marini Koljubajevoj, razvodu i tome što su se rastali jer on više nije mogao da podnese pobačaje.

Petar Božović o razvodu: Nisam mogao da podnesem pobačaje! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Prema njegovim rečima, različito su gledali na porodicu i to ga je dotuklo. Kako se navodi, njegova tadašnja supruga drugu trudnoću je prekinula iako se on tome strogo protivio.


- Razveo sam se, jer nisam mogao da podnesem pobačaje. Ja sam hteo porodicu i decu - istakao je bio Petar Božović za "Mondo", pa je nekoliko godina kasnije bio i daleko opširniji dotakavši se ove teme.








- Ona je, nažalost, umrla pre tri godine. Bila je glumica i karijeru je otpočela u seriji "Neven", koja se nedavno reprizirala, a pošto je bila trudna, u drugom delu zamenila ju je Neda Arnerić. Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo - objasnio je on za "Story".






Inače, Božović i Koljubajeva su tokom braka dobili sina Draška, koji je kasnije, 2005. godine podario glumcu unuku Anđeliju. On je posle Marinine smrti ponovo bio „stao na ludi kamen" - 2012. godine, sa suprugom Snežanom.



 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telgraf

Povezane vesti:


>