Region

Svet

Gledala sam sramotnu scenu! Mira Banjac nije imala gde da sedne!

Gledala sam sramotnu scenu na aerodromu u Crnoj Gori! Mira Banjac nije imala gde da sedne! Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane.

Gledala sam sramotnu scenu! Mira Banjac nije imala gde da sedne! Screenshoot/Instagram
Legendarna glumica Mira Banjac doživela je neprijatnost kada je pokušavala da se vrati iz Crne Gore u Beograd - nakon što je let iz Tivta za Beograd otkazan, glumica je morala da čeka novi let više od četiri sata, a u jednom momentu joj se slošilo.

Kako piše Informer, na aerodromu je zbog kašnjenja letova bilo mnogo ljudi, pa kada je prošla pasošku kontrolu, Mira zbog prevelike gužve nije imala gde da sedne, pa je punih sat vremena stajala sama u ćošku sa velikim šeširom i naočarima. Činilo se da nije želela da je bilo ko prepozna, a niko od prisutnih putnika nije hteo da joj ustupi mesto sve dok joj se nije slošilo.
- Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju joj je ustala neka žena sa detetom. Ona joj je dala flašicu sa vodom da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi - priča izvor Informera.
Izvor dodaje da je Mira doživela još jednu neprijatnost kada je sletela u Beograd jer su joj na aerodromu izgubili kofer. Nakon sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i otišla kući taksijem.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer/republika

Povezane vesti:


>